След драматичния и изключително интригуващ финал на първи сезон, уеб

...
След драматичния и изключително интригуващ финал на първи сезон, уеб
Коментари Харесай

Китодар Тодоров влиза в уеб сериал

След трагичния и извънредно завладяващ край на първи сезон, уеб продукцията „ Viral “ се завръща с още по-заплетен сюжет и непредвидими обстановки. Освен Крис Ненков (познат като Коки от „ София – Ден и Нощ “) и младата певица Dessita, към новите попълнения в звездния каст на хитовия сериал във втория сезон се причислява и артистът Китодар Тодоров. Той ще влезе в ролята на респектиращия и постоянно търсещ истината контрольор Николов.

За първото си присъединяване в уеб продукции Китодар споделя, че разликата сред ефирен и уеб сериал е огромна. Приятно сюрпризиран е от атмосферата по време на фотосите и се надява новото му преобразяване да провокира позитивна реакция у феновете.

Първият епизод започва обещаващо, като изправя феновете на нокти още в първите минути. Къде Никола ще заведе Калина? И по какъв начин реагира тя, когато вижда своята най-хубава другарка, която счита за мъртва?  Калина се укрива към този момент цялостен месец от шефа на „ Viral “ – Захари Велински, само че е все толкоз решена да направи всичко допустимо да го разобличи. Въпреки възбраната от нейния избавител Никола да не напуща рамките на къщата, в която се крие, Калина взема решение да търси още следи към компанията на Захари. Заслужава ли си рискът, който поема, и има ли триумф?  Междувременно Захари схваща, че е изтеглена огромна сума пари от сметката на компанията, а след клопката, в която той слага брат си още в първи сезон, Крис Велински излиза на независимост.



 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР