След драматичните елиминации в отборите на Графа, Камелия и Поли

...
След драматичните елиминации в отборите на Графа, Камелия и Поли
Коментари Харесай

Певците на Лечев сложиха край на четвъртфинала в „Гласът на България“

След трагичните елиминации в тимовете на Графа, Камелия и Поли Генова, пристигна ред и на Иван Лечев да се раздели с един от гениите си в „ Гласът на България “ , видя HotArena .

След жестока борба от конкуренцията отпадна Симона Захариева , а напред в надпреварата рокаджията продължава с трио „ Тринити “, Никола Здравков и Ния Петрова. 

Първите, които се изправиха в борба за зрителския избор бяха „ Тринити “. Гласовитите изпълнителки се показаха с парчето „ Free Your Mind “ . По думите на Поли, силата им е била неповторима, а Графа дефинира осъществяването им като гърмеж. Втора на сцената излезе Ния Петрова с парчето „ Way Down we go “. Камелия и Поли не скриха възхищението си от тембъра на певицата, а Лечев пожела да свири с нея на една сцена.

Трета се появи Симона Захариева с песента „ Един против различен “ . Бившият й треньор Графа повтори, че го е гняв, че тя не е при него и че я чака супер бъдеще. Честта да закрие първите живи концерти беше дадена на рокаджията Никола Здравков. Той извърши песента „ Не по този начин “ и накара Иван Лечев да се качи при него на сцената, да го прегърне и даже да признае, че младокът може да постави в задния си джоб всеки един международен рокаджия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР