След диагностицирането на 18 октомври, неделя, на командира на ВВС

...
След диагностицирането на 18 октомври, неделя, на командира на ВВС
Коментари Харесай

ВМА е уведомило президент, че е контактен с COVID още в неделя |

След диагностицирането на 18 октомври, неделя, на командира на Военновъздушни сили генерал-майор Димитър Петров с COVID-19 всички длъжностни лица, които са били в директен физически контакт с него на 16 октомври, петък, за отбелязване на годишнина на Военновъздушни сили, в това число президента, министъра на защитата, началника на защитата и други висши офицери са били неотложно известени от ВМА на 18 октомври, неделя, според националните и ведомствени
процедури. Това заяви пресцентъра на Министерството на защитата. 

Поводът за това известие е прекратената аудиенция на президента Румен Радев в границите на самодейността „ Три морета “ в Естония във вторник. Президентът на Естония Керсти Калюлайд удостовери във фейсбук профила си, че визитата се приключва, тъй като Радев в бил в контакт с човек с Ковид преди да дойде в страната.

От президентството във вторник продължаваха да настояват, че " президентът Румен Радев няма контакт с лице с открит към съответния миг позитивен резултат от тест за ковид ”.

Президентът упрекна министър председателят Бойко Борисов и държавното управление, че, която би трябвало да бъде управлявана от България и това се трансформира в следващият епизод от войната сред двете институции.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР