След девет сезона в Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо може да

...
След девет сезона в Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо може да
Коментари Харесай

Роналдо намекна, че може да напусне "Реал"

След девет сезона в " Реал " (Мадрид) Кристиано Роналдо може да напусне европейския клубен първенец. Това сподели самият нападател след финала в Шампионската лига против " Ливърпул ". " Реал " завоюва Шампионската лига за трета поредна година, а Роналдо победи с пети трофей в конкуренцията, като към този момент е най-успешният състезател в историята.

След края на дуела португалецът направи забавно изявление, с което ускори слуховете, че няма да бъде централна фигура в идващия план на мадридчани. За девет сезона Роналдо завоюва 15 трофея с " Реал ", като има 438 мача и 450 гола. Португалецът се трансформира в голмайстор №1 в историята на Кралския клуб.

" В идващите няколко дни ще дам отговор на почитателите, който те заслужават. Беше красиво да съм част от " Реал " (Мадрид). Бъдещето не е значимо, тъй като в този момент пишем история ", сподели Роналдо.

Той беше запитан за какво приказва в минало време, само че отхвърли да коментира своите думи.

" Сега желая да отида и да си умря, след което да се приготвя за международното състезание. Преди него ще кажа каквото имам ", добави 33-годишният нападател.

Роналдо има шест финала в шампионата, като е най-успешен освен поради петте си трофея. Той е вкарвал на три финала, има общо 120 гола в Шампионската лига. Португалецът държи връх за най-резултатен в границите на един сезон – 17 (2013-14), а също по този начин 60 от попаденията са във етапа на елиминациите.

 Роналдо загатна, че може да напусне
© Reuters

Големият воин от финала с " Ливърпул " Гарет Бейл също може да не остане в отбора. Уелсецът не е удовлетворен, че играе прекомерно малко.

" Имам потребност да играя всяка седмица, а през този сезон това не се случваше доста постоянно. Вярно е, че при започване на сезона имах травма, само че по-късно не съм имал никакви проблеми. Не започнах във финала, само че е значимо, че оставих отпечатъка си ", сподели Бейл.

Уелсецът изясни, че ще приказва с сътрудника си, след което ще се срещне и с " Реал ". В последните месеци настойчиво се приказва, че Бейл е един от сигурните напускащи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР