След девет сезона в Реал (Мадрид) Иско официално обяви раздялата

...
След девет сезона в Реал (Мадрид) Иско официално обяви раздялата
Коментари Харесай

Официално: Реал се раздели с Иско

След девет сезона в Реал (Мадрид) Иско публично разгласи раздялата си с клуба. За този интервал той завоюва 19 трофея, само че през последните години се трансформира в запаса и в последна сметка " белите " взеха решение да не възобновяват контракта му. Така в този момент той си потегля като свободен сътрудник. Вчера стана ясно, че и Марсело напуща, а по-рано това беше доказано и за Гарет Бейл.

" Изкарах си ужасно тук и се забавлявах ", написа 30-годишният халф в профила си в " Инстаграм ", като дори употребява и циничен израз.
 Тони Кроос удължава договора си с Реал (Мадрид)
Тони Кроос удължава договора си с Реал (Мадрид)

Приел е предлагането на " кралете "

" Искам да благодаря на всички съотборници, треньори, механически лица, физиотерапевти, елементарните служащи на " Валдебебас " и " Сантиаго Бернабеу " и всички останали, които ме одобриха доста добре ", добави Иско.

Той разкри, че при офертата от страна на Реал през 2013 година е имал сделка с различен клуб, само че се е отказал от нея в името на " белите ". " Когато Реал почука на вратата ти, не можеш да кажеш " не ", въпреки да има и някои изключения ", написа още испанецът, като към последното добави емотикон костенурка, визирайки Килиан Мбапе, който обича да се асоциира с въпросното животно.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР