След девет години отново попадаме във властта на Луната. Нощният

...
След девет години отново попадаме във властта на Луната. Нощният
Коментари Харесай

2018 година е подвластна на Луната с вибрация 2

След девет години още веднъж попадаме във властта на Луната. Нощният ни Светлик образува нашия темперамент, страстите ни, оказва помощ ни да творим, само че и ни санкционира, когато сме пасивни и отхвърляме да се приспособим към обществото и средата, в която сме се родили и се развиваме. През 2018 година ще сме подвластни на нашите мемоари – от детството и до сегашното. Добри или неприятни, те са оставили ярка диря в живота ни и са ни наложили правила, които ще улеснят битието ни, в случай че ги съблюдаваме, или ще вгорчат дните ни, в случай че им се противопоставяме, не ценим престижите и подценяваме компромиса, даже когато ни е от изгода.

ОВЕН
През първите три месеца на 2018 година сте подвластни на устрема да стабилизирате персоналния и професионалния си живот. Хармонията в връзките и разбирателството с близките ще са променлива големина, в случай че не осъзнаете грешките в държанието си и не извършите опит да се измененията. Няма да ви е елементарно, тъй като сте си сложили високи цели, само че персоналните ви връзки са от голямо значение за професионалното ви развиване. След април започнете по лична воля да анализирате миналите месеци и да осъзнавате пропуските си. Ще положите старания, с цел да коригирате част от допусканите неточности и да изгладите недоразуменията с вашите сътрудници. Не проявявайте ината си, преценявайте добре хората, когато създавате нови другарства и партньорства.

ТЕЛЕЦ
През 2018-а животът ви ще бъде изпълнен с интензивност, само че и с впечатляващи събития, в които сте значими участници. Годината ви подтиква да вземете нови, само че и нужни решения за живота и бъдещето си, да извършите непредвидени открития за себе си, за обществото, да осъществите потребни запознанства. Здравето ви също ще претърпи обрати, само че не по този начин забележими, които може да са отрицателни, в случай че не сте виновни към себе си. Ако развивате бизнес е време да се заемете с разширение на вашата активност. Ако сте производители – да излезете на интернационалния пазар. В началото на годината ще изяснявате връзките си с вашите близки, с брачната си половинка, без да очаквате, че и разочарования почукват на прага ви, с цел да нахлуят във вашия спокоен живот.

БЛИЗНАЦИ
През първите месеци на вашата 2018 година сте орисани да печелите добре, само че и доста да харчите, поради което рискувате финансовият недостиг да е ваш непрекъснат сателит. От вас зависи да си наложите сдържаност, да сте спестовни и да не се изкушавате от примамливи вложения, само че без да сте осведомени с детайлите, тъй като вашата двойствена същина не може да осъзнае бъдещите вреди. Не сте способни да премълчавате неуместните истини и си печелите врагове измежду сътрудници, другари, близки, само че като че ли сте привикнали. Очаквате да ви простят грешките, само че вие самите в никакъв случай не простите измените и забравяте хората, които са ви предали. През първата половина на годината сте захласнати от професионални упоритости и материални мечти, само че ви е мъчно да намерите пътя към тях.

РАК
Вашата 2018 година, подвластна на Луната, шеф на зодиакалния ви знак, е причина да сте меланхолични и себевглъбени. Първата половина на годината няма да ви хареса, само че Съдбата ви е отредила да се примирите и да вървите по пътя си по този начин, както сте орисани. Не се съмнявайте, че е за ваше положително. Искате да властвате, да господствате, даже да управлявате Съдбите човешки. Внимавайте да не прехвърлите границата на толерантност на близките и да не се окажете безработни, или намалени от високото място, което заемате в служебната подчиненост на синекурна службица. Причината за вашата упоритост за повече власт е не друга, а желанието да блестите, без да осъзнавате, че сте избрали неверния метод. От началото на годината и съвсем доникъде й сте прочувствено лабилни. Втората половина на годината е изпълнена с нови благоприятни условия за изява.

ЛЪВ
2018 година, подвластна на Луната, няма да ви попречи да поставите ново начало през първата й половина и да го стабилизирате през втората. Забравете пасивното си държание и леност през първата половина на годината, с цел да не предизвикате сами проблеми и провали, които не са ви заложени. От вас се желае да сте виновни, да спазвате поставените ви периоди, да гоните до дъно задачите си, да сте решителни, да поемате самодейността. Бъдете целеустремени, а не разпилени. Податливи сте на ласкателства и склонни да се вживеете в егото си. Не се обвързвайте с хора, които ви засипват с похвали, сигурни, че елементарно ще паднете в клопката им. Не се колебайте през втората половина на годината да отдалечите хората, които не са подобаващи за ваше обграждане.

ДЕВА
2018 година, подвластна на господстващата Луна, повлиява и вашите проекти, цели, въодушевление, здраве, персонални и професионални връзки. Засиленото въздействие на господаря на годината ще е през първата й половина. След юни влизате в нормалния си темп. Съветвам ви през първата половина на 2018-а да си наложите сдържаност, самообладание, такт, макар че това качество не е присъщо на критикарската ви същина. Не се опитвайте да надскочите себе си, най-много равнището на вашите интелектуални благоприятни условия, с цел да не се изложите. Бъдете създатели на Съдбата си, като спазвате нейните условия. Годината ще ви подари целия набор от усеща, чувства и преживявания, част от който даже не сте си представяли. Ще сте сюрпризирани от невъзможността да се владеете на моменти, вие, сдържаните и консервативни по темперамент хора.

ВЕЗНИ
Вашата 2018 година ви дава обещание забавни преживявания, нова среда, дейна социална активност, нови настоятелен партньорства, промени в персоналния живот, даже и в случай че живеете в естетика. Към края на годината ще ви споходят трудности, поради които ще страда работата ви. Ще търпите блокажи и провали, тъй като не знаете къде се крият вредителите и злините, които ви готвят. От вас се изисква през цялата година да сте търпеливи, да не се поддавате на настроенията си, които всекидневно са досадно променливи, да сте умерени и дискретни, даже и когато научите клевета за хора, които ви вредят. Промените, които ще изживеете, ще са както персонални, по този начин и професионални, а и ще допринесат за възстановяване на вашето материално положение.

СКОРПИОН
През 2018 година вие, родените в Скорпион, сте орисани на компликации и непредвидени неподходящи моменти през първата половина на година. От юли ще се радвате на позитивни промени, само че единствено в случай че сте издържали на тестванията до мига, в който Съдбата ще ви отвори пътя към вашия напредък. Съобразете се с условията на годината на Луната, бъдете предани, постоянни и почтени в връзките си с хората, с цел да получите същото в подмяна. При недоразумение и непредвидени удари се вгледайте в себе си и открийте повода, с която сте ги провокирали. Преценявайте независимо силите си и планирайте годината си по този начин, че да не се натоварвате и да не навредите на здравето си.

СТРЕЛЕЦ
През 2018 година сте орисани на доста промени до есента и на стабилизация и усмиряване в последните месеци на годината. Няма да ви липсват компликации, тъй като желаете да постигнете задачите си, само че не сте решили тяхната значителност и неверно сте възнамерявали годината. Ще избегнете неуспеха, осъзнаете ли какви компликации ви чакат в бъдеще. С изненадите и непредвидените открития, само че във ваша изгода, също ще постигнете баланс сред работата и персоналния си живот, към който се стремите от години, само че все без триумф. Обогатете се с нови другари и стабилизирайте старите си връзки. Първата половина на годината е наситена с доста работа. При нужда търсете помощ и не се противопоставяйте на управлението. В персоналния ви живот от първия месец на годината царува естетика.

КОЗИРОГ
През цялата 2018-а се осланяйте на рутинната работа, на умереността в думите и дейностите, на готовността за взаимни отстъпки, които са гаранция, че ще получите поддръжка. Този е пътят към спокойствието и положителните доходи. В противоположен случай вашите близки, другари и сътрудници ще ви отмъстят, афектирани и засегнати, като ви изоставят тъкмо когато имате потребност от техния съвет и от подадената им ръка. През първата половина на годината сте склонни да се впускате в рисковани инициативи, тъй като отказвате да анализирате направените ви оферти и да прецените дали си коства да се захващате с тях. Повод за терзание няма, даже и когато ви натякват, че надскачате вашите благоприятни условия. Годината ви носи рутинни занимания и спокойна работа, а крайният триумф ще пристигна по-бавно.

ВОДОЛЕЙ
Вашата 2018 година ще ви помогне да се измъкнете от застоя, натрапен ви съзнателно от завистници и усложнен поради стичане на събитията. Славите се с положително възприятие за комизъм, макар типичното за вас консервативно държание и ще съумявате да надмогнете компликациите със самокритична подигравка. Заредени сте с убеденост, с автентично мислене, с подготвеност непременно да постигнете задачите си и го вършиме. За сметка на тези ваши амбициозни проекти сте самотни и в изолираност от близките, която е нормална, тъй като имате малко или никакви близки другари. Време е да прецените с кои хора да продължите пътя си през 2018 година, с цел да не се окажете безпомощни пред опитите да ви употребяват и унизени поради невъзможността да се освободите от тях.

РИБИ
Енергични сте, заредени със сили и подготвени да поднасяте вашите нови хрумвания. Обратите през годината са гаранция, че ще преобърнете и живота си и метода си на мислене, ще откриете нови хоризонти за изява, ще завишите квалификацията си и вашия професионален опит. В началото на годината ще подредите задачите и дилемите си по значимост. Най-важното изискване, което ви подсигурява триумф и довеждане докрай на започнатото, е да не спирате при появяването на компликации, да докажете, че намирате път към задачата даже и посредством ексцентричен метод. В годината, подвластна на Луната, сте по-чувствителни и прочувствени от нормалното. Уж сте признателни и го показвате, само че близките остават с усещане за вашата непризнателност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР