След десетилетие на добро поведение, бившата мъжемелачка на Кори Трейси

...
След десетилетие на добро поведение, бившата мъжемелачка на Кори Трейси
Коментари Харесай

Актрисата от ITV Coronation Street Трейси Барлоу разкрива парлива афера с бивш футболист

След десетилетие на положително държание, някогашната мъжемелачка на Кори Трейси Барлоу е подготвена да играе още веднъж, защото има бурна спекулация с малчуган някогашен футболист Томи Орпингтън.

Но за актрисата Кейт Форд, размяната на нормалните долнопробни спортни екипи на Трейси и повдигането на жегата в нейното пето десетилетие не се оказва неприятно достижение.

Майка на едно дете споделя: „ Не е елементарно да се превърнеш в секси страна на Трейси – това е мъчно за една 46-годишна жена. Трябва да бъда почтен, мисля, че това е доста по-малко предизвикателство да се играе на 30-те... Опитвам се да не бъда прекомерно вампирски с това, тъй като би било малко прекомерно. ”

От срещите на Трейси с Роб Донован (изигран от Марк Бейлис) и Тони Стюарт (Терънс Мейнард) преди 10 или 11 години, почитателите на сапунената стратегия на ITV са привикнали да я виждат по какъв начин тя и брачният партньор й Стив Макдоналд (Саймън Грегсън) се лутат в мачове дневни облекла, до момента в който се тревожите за щерка си Ейми (Ел Мълвани).

Така че да сключиш устни с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР