След десет дълги години ОТМЪСТИТЕЛИ: КРАЯТ детронира дългогодишния най- касов

...
След десет дълги години ОТМЪСТИТЕЛИ: КРАЯТ детронира дългогодишния най- касов
Коментари Харесай

Отмъстители: Краят детронира Аватар

След 10 дълги години ОТМЪСТИТЕЛИ: КРАЯТ детронира дългогодишния най- касов филм АВАТАР и справедливо се възкачи на върха на боксофис класацията като филм No 1 за всички времена с доходи от 2.79 милиарда щ.д. Новината беше обявена персонално от шефа на Марвел Кевин Файги на интернационалния конгрес Comic-Con в Сан Диего този уикенд. „ Огромни поздравления на екипите на Marvel Studios и Walt Disney Studios и голямо „ благодаря “ на почитателите по света, които донесоха този исторически триумф на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: КРАЯТ “, показа в особено известие Алън Хорн, основен креативен шеф на Disney Studios.

„ Разбира се, въздействието на АВАТАР на Джеймс Камерън продължава да е все по този начин мощно и невероятните резултати и на двете продукции единствено демонстрират силата на филмите да вълнуват и сближават хората. Талантливите основатели и на двата свята имат още доста какво да покажат и чакаме с неспокойствие да забележим бъдещето и на Киновселената на Марвел, и на Пандора, “ добави Хорн. Това напълно не е единствената огромна вест от Comic-Con International, който се организира в Сан Диего този уикенд.

Лично Кевин Файги показа бъдещето на Киновселената на Марвел, която навлиза в своята Фаза IV и ще даде на почитателите повече в сравнение с в миналото са мечтали. Впечатляващи нови герои, завръщането на остарели любимци и още доста забавни неща занапред предстоят: ЧЕРНАТА ВДОВИЦА Файги публично разгласи кино лентата ЧЕРНАТА ВДОВИЦА, който ще излезе по кината на 1 май 2020 година, трансформирайки се в първия филм от Фаза IV, който ще се появи на огромен екран. Публиката изненадващо съумя да види първи фрагменти от кино лентата, който сега се снима.

Режисьор е Кейт Шортланд, а в ролята на Наташа Романоф се завръща Скарлет Йохансон. Новите попълнения в екипа са Дейвид Харбър (Хелбой) като Алексей, The Red Guardian, Флорънс Пю (Семейни кютеци) като Елена, О-Т Фагбенле (Историята на прислужницата) като Мейсън и Рейчъл Уайз като Мелина.   THE ETERNALS Вълнуващ нов екип от супергерои ще се появи във Вселената на Марвел.

Файги показа в Сан Диего режисьора на The Eternals Клои Жао (The Rider) и част от актьорския състав – Ричард Мадън в ролята на Икарис, Кумейл Нанджиани като Кинго, Лорън Ридлоф като Маккари, Брайън Тайри Хенри като Фастос, Салма Хайек в ролята на Аяк, Лиа Макхю като Спрайт, Дон Лий в ролята на Гилгамеш и Анджелина Джоли като Тена.

Кинопремиерата на THE ETERNALS е планувана за 6 ноември 2020 година SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS Файги показа и кино лентата SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS и показа по какъв начин легендата се прокрадва във филмите от Киновселената на Марвел още от първия филм за Железния човек. Неочаквано Кевин Файги удостовери, че в основната роля ще забележим Симу Лиу. Актьорът и режисьорът на кино лентата Дестин Даниел Кретън (Стъкленият замък) поздравиха почитателите, а Файги добави, че същинският Мандарин ще бъде изигран от китайската звезда Тони Лърнг. Кинопремиерата на SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS е планувана за 12 февруари 2021 година DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS Вторият филм от поредицата за Доктор Стрейндж също беше показан на Comic-Con този уикенд.

Режисьор на DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS още веднъж ще бъде Скот Дериксън. Изненадващо Файги докара на сцената Елизабет Олсън, която също ще вземе присъединяване във кино лентата, който ще е директно привързан със сериала ѝ WandaVision. DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS е в кината на 7 май 2021 година    THOR: LOVE AND THUNDER Четвъртият филм от поредицата за обичания господ на гръмотевиците ще е със заглавие THOR: LOVE AND THUNDER. Голямата изненада за всички е, че Джейн Фостър, изиграна от Натали Портман, ще се трансформира във Всемогъщия Тор, богинята на гръмотевиците.

Режисьорът Тайка Уайкики, Крис Хемсуърт, Теса Томпсън и Натали Портман се качиха на сцената на Зала H на Comic-Con под бурните аплодисменти на почитателите. Филмът е очакван да излезе в кината на 5 ноември 2021 година   BLADE Последната огромна киноизненада от Comic-Con този уикенд е филмът BLADE, с който към Вселената на Марвел се причислява надареният Махершала Али, който ще влезе в ролята на Блейд. THE FALCON AND THE WINTER SOLDIER  Файги анонсира истинския сериал за платформата Disney+ The Falcon and The Winter Soldier, който събира двама от най-популярните герои на Марвел Сам Уилсън (Сокол) и Бъки Барнс (Зимния войник). Сериалът ще покаже събития след края на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: КРАЯТ. The Falcon and The Winter Soldier ще дебютират на Disney+ през есента на 2020 година    WANDAVISION Пол Бетани се завръща в ролята на Видението, а Елизабет Олсън още веднъж ще бъде Уанда Максимоф/Алената магьосница в истинския сериал за платформата Disney+ WandaVision. Тейона Парис ще влезе в ролята на порасналата Моника Рамбо, която видяхме за първи път в КАПИТАН МАРВЕЛ.

WandaVision ще е на Disney+ напролет на 2021 г.  LOKI Том Хидълстън се завръща в ролята на Локи за автентичен сериал за платформата Disney+ напролет на 2021 година Любимият изверг Локи беше бурно посрещнат на сцената на Comic-Con International, а Хидълстън най-сетне отговори на въпроса, който вълнува всички: “Къде отиде Локи, когато взе Тесеракта? “. Ще разберем от сериала.     WHAT IF…? Сериалът What If…? е първият анимационен във Вселената на Марвел и ще бъде основан особено за Disney+, представяйки истории от паралелните действителности. Много артисти от Марвел Вселената ще дадат гласовете си за новия сериал. Към тях ще се причисли Джефри Райт (ТВ сериалът Западен свят, поредицата Игрите на глада).

What If…? ще бъде излъчен по Disney+ през лятото на 2021 година     HAWKEYE  Джеръми Ренър, дружно с Кевин Файги, показа сериала си за Ястребово око, който ще бъде излъчен по платформата Disney+. Двамата споделиха детайлности за добре известната героиня от комиксите на Марвел, Кейт Бишъп, която ще бъде основна част от сериал. Hawkeye ще бъде по Disney+ през есента на 2021 г. 

Краят ще се окаже едвам началото…
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР