След дебютния му роман „Невидим“ влогърът Стан, познат и като

...
След дебютния му роман „Невидим“ влогърът Стан, познат и като
Коментари Харесай

Влогър помага на учениците с идеи и трикове за уроците

След дебютния му разказ „ Невидим “ влогърът Стан, прочут и като inStanT в обществените мрежи, се завръща в книжарниците с ново авторско издание – „ ОрганайзерЪт “.

„ ОрганайзерЪт “ на Стан съставлява комбиниране сред учебен планер, бележник и дневник, чиято цел е да оказва помощ на децата през идната образователна година с персонално тествани от Стан препоръки за елементарно и дейно справяне с образователния материал.

Изданието включва и оферти за обмисляне на времето, разнообразни техники за асимилиране на информация и централизация по време на проби, справочна информация, конвертори за мерни единици и място за образователната стратегия на всяко дете, както и полета за персонални мемоари.

„ Когато бях възпитаник, непрекъснато търсех органайзер, в който да има освен място за писане, само че и значими неща, които ми трябват за учебно заведение. Не спирах да изпипвам свои планери от празни тетрадки и бележници, в които записвах какво ли не – от формули до правила за слагане на запетайки. Последно направих този. Той не е просто органайзер, а органайзерЪт, тъй като в него събрах много потребни неща – съществени правила на българския език, формули по математика, любопитна информация по география, както и 20 съвета за това по какъв начин да си сполучлив в учебно заведение, които съм тествал персонално. Надявам се, че ще служи правилно на децата и ще им бъде потребен! “, споделя Стан.

Самият той е бил отличен възпитаник и има вяра, че най-важният учебник е животът, а най-ценният урок – да се научиш да бъдеш добър човек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР