След дълго затишие, Андреа се върна на върха само с

...
След дълго затишие, Андреа се върна на върха само с
Коментари Харесай

Ползи от раздялата: Андреа реанимира умрялата си кариера на гърба на Кобрата

След дълго мъртвило, Андреа се върна на върха единствено с една ария, разяснява се в сектора. При това песен-откровение за тежката си разлъка с боксьора Кубра Пулев – Кобрата. Едва ли някой има подозрение, че парчето „ Егоист ” е по тематиката. Самата Андреа загатна за това при представянето му, научи HotArena.

„ За мен този план е прочувствен! Случи се в интервал от живота ми, в който изгубих себе си и най-после още веднъж се преоткрих. Много желаех да създадем освен това от клип! Моментни положения на обич, пристрастеност, проваляне. Всичко е изкуство и изкуството е в мен ”, написа Андреа във фейсбук. Песента „ Егоист ” несъмнено дава мотиви за тълкувания. Текстът е на Анастасия Мавродиева и Васил Юруков. Музиката е на самата Андреа, която е и продуцент.

В клипа Андреа си партнира с английския модел Джошуа Джейсън. Както и самата певица показа, във видеото се пресъздават „ моментни положения на обич, пристрастеност, проваляне ”. Андреа пие на ваучър, на който се вихри и гигантска плюшена панда. По-нататък във видеото мечокът мери на кантар бял прахуляк, разпръсква го, пудри си с шепи носа, което се стори много необичайно на почитателите, танцува самичък и с дами. Блондинката пък се въргаля с английския модел. И двамата имат драскотини по телата, които наподобяват като одрасквания. Джошуа сграбчва Андреа ту за гушата, ту за ръцете, поваля я. Между сцените на ръба на насилието, има и обятия. Появяват се и фрагменти с червило с марката на моделката Николета Лозанова, която е близка другарка на Андреа, както и на електрическа цигара.

„ Колко дни след теб събирах си душата, към този момент стопирах да броя. Докато на други чупеше леглата, счупи се в мене любовта. Малко желаех ти, само че ти си лакомец,
лакомец, заспиваш ли пред съвестта си чист? ”, пее Андреа.

Няма подозрение в сектора и измежду почитателите, че „ Егоист ” е персоналното признание на певицата за раздялата й с Кубрат Пулев. В края на май русокоската съкруши всички с изказването, че двамата са се разделили и единствено тя „ в дребна България ”, не е знаела, че „ бъдещия й брачен партньор ”, като тези кавички сама бе сложила, си има съществени гаджета. Тогава Андреа изрази увереността, че не е единствената жена, която минава през това, вижда позитивите и уроците от обстановката, извлича изгодите. Невероятно за нея ще остане „ по какъв начин индивидът, до който си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, до момента в който ти самият си бил на върха, стига до своя пиков миг в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора ”. Андреа посочи още, че е имало две страни на обстановката, което самата тя с смут е открила. Оправдавал себе си за какво е по отношение на дамата до себе си с неистини като: „ Тя е болна ”, „ Тя ще се самоубие ”, „ Тя е унищожена ”, „ Тя е луда ”, „ Тя е на тежки медикаменти ”. В същото време молил дамата до себе си: „,Моля те, роди ми дете ”, „ Бъди моя брачна половинка, стига с тази кариера ”. Андреа разкри разочарованието си от манипулирането и лъжите, за които пее и в „ Егоист ”.

Покрай раздялата с Кобрата, Андреа разкри и името на дамата до него - Розали. Певицата с изненада разкрила, че Кубрат и половинката му са закупили парцел в центъра на столицата. По всичко проличава, че Андреа е решила да възроди кариерата си и съумява. Само с една ария русокоската се качи на върха. Видеото й в Youtube към този момент има над 400 000 гледания. Почитателите й чакат с неспокойствие нов план, с който да затвърди извоюваните си отначало позиции в сектора.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР