След дълго упорстване от Лацио са се съгласи да продадат

...
След дълго упорстване от Лацио са се съгласи да продадат
Коментари Харесай

В Италия: Лацио прие офертата на Манчестър Юн за СМС

След дълго упорстване от Лацио са се съгласи да продадат Сергей Милинович-Савич на Манчестър Юнайтед за към 75 млн. евро, твърди La Repubblica. Това е по-малко от желаните до момента от президента на римляните Клаудио Лотито 100 млн. евро. След края на последния сезон даже се появиха информации, че “лациалите” упорстват дори за 120 млн. евро. В последна сметка - по информация на въпросното издание - в този момент на “Олимпико” са приели тази оферта. Към нея ще бъдат включени и клаузи, поради което сумата може да надвиши 75 млн.

" Червените дяволи " имат интерес към Милинкович-Савич от повече от година, а през това лято халфовата линия е един от целите за селекция на Оле Гунар Солскяер. Норвежецът желае най-малко двама полузащитници, а в случай че Пол Погба бъде трансфериран, новите попълнения в тази зона могат да се усилят с още едно.

СМС, както е прочут още 24-годишният Милинкович-Савич, беше желан това лято и от Пари Сен Жермен. За него през 2015-а година Лацио заплати 18 млн. евро на Генк.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР