След дълго отлагане, вследствие на извънредните мерки в страната, бе

...
След дълго отлагане, вследствие на извънредните мерки в страната, бе
Коментари Харесай

Голф сезон 2020 бе официално открит в Пирин Голф и Кънтри Клуб с пълно игрище и много емоции

След дълго отсрочване, в резултат на изключителните ограничения в страната, бе открит десетият голф сезон в Пирин Голф и Кънтри Клуб. Първият шампионат, „ Season Opening” се състоя на 20 юни като в него взеха присъединяване 87 голфъра от страната и чужбина.

Участниците стартираха поредно и се състезаваха в 3 дивизии взависимост от равнището им на игра. Всички голфъри участваха и в общо грос класиране, за огромната премия на шампионата, а точно: „ Пълно участие в Пирин Голф и Кънтри Клуб”. За спечелилите завоювали първите места в 3-те дивизии, бяха готови почивки с голф игра в голф клубове от цяла Европа: Гърция, Румъния, Словакия, които са сътрудници на клуба хазаин.

Наградата в грос класирането сграбчи дълготраен и предан член на Пирин Голф и Кънтри Клуб и един от най-изявените голфъри в страната – Денис Стайков. Той получи едногодишно делнично участие в клуба-домакин.

В чистото класиране в дивизия А, с резултат от 74 чисти удара, първи се класира Александър Евтимов. Той бе награден с купа и 3-дневна голф отмора за двама и голф в 5-звездния хотел Corfu Holiday Palace. На второ място, със 75 чисти удара се подреди Горян Лазаров. На трето място, със 76 удара, застана Илия Ел Фелеки.

В дивизия Б, първата премия, с 39 чисти Стейбълфорд точки, завоюва Петър Михалев, който с положителния си резултат си заслужи ваучер за 3 нощувки за двама и голф в Izvor de Golf Hotel, Букурещ. Второ място в дивизията зае сърбинът Саша Макамович, с резултат от 35 чисти точки, на трето място с 34 точки се класира Ангел Илиев.

В дивизия С, първата премия, с 34 чисти Стейбълфорд точки, завоюва Петко Лазаров. С тази си победа той си завоюва 3 нощувки за 2-ма и голф в Black Stork Golf Resort. Второто място завоюва Златан Златанов с 31 чисти Стейбълфорд точки, а третото място зае Елка Георгиева с 30 чисти точки.

Наредилите се на 2-ро място в класирането бяха удостоени с купи и награди, представляващи безвъзмездни голф игри, предоставени от Dolce Hotels & Resorts, Лисабон, London Golf Club, Англия. Наградите за третите места в другите дивизии бяха предоставени от България Холидейз и Пирин Голф и Кънтри Клуб, надлежно вечеря за двама в един от заведенията за хранене на Пирин Голф по желание, СПА пакет за 2-ма в Pirin Golf Hotel & SPA и ваучер на стойност 100 лева за първокласни артикули и аксесоари за голф от Про шоп магазина на ПГКК.

Всички спечелили благодариха на екипа и управлението на Пирин Голф и Кънтри Клуб за отличното положение на игрището и съвършената организация. Всички си пожелаха и още доста триумфи за идния голф сезон.

Денят не мина и без обичайните специфични награди – Най-дълъг първичен удар на 11-та дупка и Най-близо до пин позицията на 15-та дупка. Най-дълъг удар на избраната дупка направи Денис Стайков, а най-близо до пин позицията на 15-та дупка, падна топката на Христо Божиков, единствено на 38см от пин флага.

След формалното награждаване и доста фотоси, вечерта продължи в ресторант „ Клуб хаус”, в Пирин Голф и Кънтри Клуб, с вечеря, съпроводена от дегустация на вино от избата на „ Villa Yustina”.

През цялата вечер, за положителното въодушевление на присъстващите имаше жива музика. Официалната част на вечерта приключи с доста позитивни страсти, музика и пожелания за бъдещи триумфи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР