След дълго мълчание по въпроса, Bethesda съобщи най-после датата на

...
След дълго мълчание по въпроса, Bethesda съобщи най-после датата на
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизане на Fallout 76: Wastelanders

След дълго безмълвие по въпроса, Bethesda заяви най-сетне датата на излизане на идващото огромно допълнение за Fallout. Wastelanders ще излезе за всички поддържани платформи на седми април.



Голямата смяна, която се чака да сервира Wastelanders с появяването си е прибавянето на NPC-та – една дълго чакана смяна от страна на играещите последния Fallout. CogConnected напомня, че Bethesda към този момент се пробваха преди да прибавят NPC персонажи, само че опитът беше извънредно несполучлив. Медията напомня, че Wastelanders трябваше да излезе още през октомври, само че заради открити от студиото проблеми с експанжъна, дебюта му беше отсрочен за по-късен стадий. Конър Брайтън от CogConnected обрисува актуалната обстановка към играта и значимостта на Wastelanders:

„ А в този момент Bethesda декларират, че са подготвени. Това евентуално ще бъде последния късмет за Bethesda да завоюва почитателите. Играта беше споходена от планина от механически проблеми от своето начало и до момента в който някои от тях бяха поправени, към момента следва да се извърши доста работа. Множество хора считат, че Fallout 76 е една незавършена игра. Тя се явява голямо леке върху другояче звездната известност на Bethesda. Днес Тод Хауърд се е трансформирал в мем в гейминг общността, а Fallout 76 си остава пример или образец за това по какъв начин да не правиш игра “, насочва извънредно острата си рецензия Брайтън.

Що се касае до Wastelanders, то това ще е един в действителност огромен пакет със наличие. Освен упоменатите NPC-та, допълнението ще предложи и огромен нов куест, нови мутанти, нови избори и репутационни характерности и Raiders & Settlers, пакет с козметични допълнения.

„ Във Fallout 76: Wastelanders, хората се завръщат към Западна Вирджиния. Две съперничещи се фракции се борят за превъзходство в хода на откриване на тайните на Западна Вирджиния. Settlers са пристигнали тук в търсене на нов дом за себе си, а Raiders са тук да ги експлоатират. Впуснете се в едно ново премеждие в търсене на Надзирателя, обединявайте сили с враждуващите между тях фракции и разкрийте истината за това, което се крие в планините “, гласи анонса на Wastelanders.

Дебюта на NPC-тата не е единствената огромна смяна, обвързвана с играта. Излизането на Wastelanders ще е маркирано с връщането на Fallout в Steam.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР