След дълго колебание и преговори, футболният тим на Аталанта пристигна

...
След дълго колебание и преговори, футболният тим на Аталанта пристигна
Коментари Харесай

"Аталанта" е в Испания, но ще може ли да се завърне в Италия?

След дълго съмнение и договаряния, футболният отбор на " Аталанта " дойде в Испания, където през днешния ден (10 март) ще изиграе реванша си против " Валенсия " от осминафиналите на Шампионската лига. Само че часове преди първия съдийски сигнал пред празните трибуни на " Местая " се появи нов проблем:

Ще могат ли футболистите на " Аталанта " да се приберат в родината си?
" Аталанта " продължава да мечтае след гръмка победа над " Валенсия " (ВИДЕО) Бергамаските завоюваха първия мач от 1/8-финалите с 4:1
Испанското държавно управление работи изрично и спря директните полети от и за Италия - най-засегнатата страна от COVID-19 с над 9000 инфектирани и 463 смъртни случая. Рестрикциите не засягат държавните самолети и такива, които не транспортират пасажери, както и полетите с филантропична цел.

Снимка: Reuters

Тази мярка ще засегне освен " Аталанта ", а и " Интер " и " Рома ". Двата отбора играят надлежно против " Хетафе " и " Севиля " в срещи от осминафиналите на Лига Европа.

" Нероадзурите " са домакини в първия мач, до момента в който отборът на " Рома " ще пътува за Севиля. За момента се знае, че и двете срещи ще се играят без аудитория. Ситуацията обаче се следи от УЕФА и от клубовете и е допустимо да се стигне до анулация на срещите.

Снимка: Reuters

Друг испано-италиански конфликт - сред " Наполи " и " Барселона " в Шампионската лига ще се играе без аудитория. Реваншът е на " Камп ноу " и би трябвало да се играе на 18 март.
Празни трибуни на още един мач от Шампионската лига Коронавирусът засегна и "Барселона " - "Наполи "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР