След дълго чакане, римейка на Resident Evil 2 вече е

...
След дълго чакане, римейка на Resident Evil 2 вече е
Коментари Харесай

Изгледайте час от геймплея на Daymare 1998

След дълго очакване, римейка на Resident Evil 2 към този момент е на пазара и почитателите на олдскуул хорър заниманията ликуват. Ако обаче сте му се наситили и желаете да изпробвате нещо по-различно, само че със същото ДНК, то евентуално Daymare 1998 е в листата ви с стремежи.

Играта беше обявена като фен-проект по RE2, надалеч преди да се разбере изобщо, че Capcom имат намерение да основават подобен. След несполучливо извършена Kickstarter акция, Invader Studio, основателите на Daymare 1998 се насочиха преди две години към Steam, с цел да разгласяват играта в Greenlight. Играта излиза това лято в Steam и за конзоли, а приближаващата ѝ премиера предизвика създателите ѝ да разгласяват тази седмица едночасово видео, в което може да видите достолепията ѝ. Що се отнася до сюжета ѝ, то тук няма изненада – цялостна приятност за почитателите на Resident Evil.

„ DAYMARE: 1998 е сървайвъл хорър с вероятност на камерата от трето лице, който се отличава със сървайвъл механики и сложни за ликвидиране врагове. Тя изисква стратегически метод в багра и загадките, предлагайки гледната точка над историята на няколко героя, разкривайки дълбока и потайна среда. Действието се разкрива в рамките на скришен проучвателен обект, смъртоносно химическо оръжие и специфичен екип, който е претрупан с следствието на този случай, който може да се трансформира в нещо надалеч повече от пробив в сигурността. Последвайте първокласен войник, водач на хеликоптер и горски рейнджър, които изиграват своите функции в събитие, което преобразява един дребен спокоен град в смъртоносна зона, а жителите му в кръвожадни чудовища “, гласи част от описанието на играта в Steam.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР