След дълго чакане, още една история от вселената на драконите

...
След дълго чакане, още една история от вселената на драконите
Коментари Харесай

Домът на дракона счупи рекорд с почти 10 млн.зрители

След дълго очакване, още една история от вселената на драконите и троновете към този момент е на екран.

На 21 август в HBO беше пуснат първият епизод от „ Домът на дракона “ – сериалът, разказващ за събития, случили се 200 години преди тези в „ Игра на тронове “. Историята се концентрира върху семейство Таргариен и тяхното властване над седемте кралства, както и връзката им с драконите. В актьорския състав влизат Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д'арси, Рис Ифанс, Стив Тусан, Ева Бест, Пада Консидин, Фабиън Франкъл и Соноя Мизуно, написа tialoto.bg.

Още с премиерата си „ Домът на дракона “ съумя да счупи върхове, като беше гледан от съвсем 10 милиона фенове единствено в Северна Америка. Така той се трансформира в най-гледаната премиера в историята на HBO. Епизодът също по този начин беше най-гледан в платформата HBO Max в Латинска Америка и района ЕБИА - Европа, Близкия изток и Африка.

Засега обаче най-гледаният епизод от вселената на „ Игра на тронове “ си остава последният, който притегли 19,3 милиона фенове през май 2019 година. Ако съдим по интереса към „ Домът на дракона “ и позитивните ревюта, които получава, сериалът напълно умерено може да задмине по популярност предшественика си. Особено откакто „ Игра на тронове “ завърши много разочароващо за почитателите.

„ Беше отлично да забележим милиони почитатели на „ Игра на тронове “ да се върнат във Вестерос нощес “, сподели основният шеф по наличието Кейси Блойс в публично изказване. Тя добави, че новият сериал разполага с необикновено надарен актьорски състав и екип, които са вложили сърцето и душата си в продукцията, а цялата компания е възхитена от позитивната реакция на феновете.

В TikTok пък се появи видео, в което се твърди, че цялостен блок в Ню Йорк гледат едновременно „ Домът на дракона “. Клипът е оповестен от Брет Ханфлинг и демонстрира по какъв начин огромна част от жилищата са със запалени лампи, а хората вътре са седнали пред тв приемниците и гледат с интерес новия сериал на HBO.

Follow the lights
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР