След дълго боледуване, на 50-годишна възраст почина фотографката Бистра Бошнакова-Парсънс,

...
След дълго боледуване, на 50-годишна възраст почина фотографката Бистра Бошнакова-Парсънс,
Коментари Харесай

Тъжна вест! Без време ни напусна талантлива фотографка

 След дълго боледуване, на 50-годишна възраст умря фотографката Бистра Бошнакова-Парсънс, оповестиха от Българска телеграфна агенция, където тя работи дълги години.

" Мир на душата й! ", написаха нейните някогашни сътрудници. През декември околните на една от най-известните фоторепортерки у нас оповестиха, че тя страда от тежко онкологично заболяване в напреднал стадиш и има потребност от помощ.

" Приятели, Бистра e едно прелестно момиче, което се нуждае от поддръжка. Тя има силата и куража да се пребори, оттова нататък сме ние. И би трябвало да се случи в този момент! ", приканиха те и разгласиха банкова сметка за събиране на средства.

На 30 декември самата Бистра написа в профила си във Facebook:

" Скъпи, правилни другари, Пиша, с цел да ви благодаря. Благодаря ви, че дарихте средства и вложихте сърцата си в акцията, която моята скъпа Златна провежда! Искам да ви оповестя, че се събра една сериозна сума. Тя би могла да помогне за лекуването ми, което, както знаете, ще продължи по-дълго, заради неверно поставената първоначално диагноза. Благодаря ви за прелестния коледен подарък! Нека добрините, които сторихте за мен, се върнат при вас хиляди пъти! Пожелавам на всички вас една незабравима 2020-та, цялостна с наслада, задоволство и любов! А здравето... да ви стиска за ръката и да не ви пуска! "

За страдание, заболяването надделя лъчезарната фотографка, която е майка на 7-годишно момиченце.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР