След дългите и празнични почивни дни се задава най-дългоочакваният любим

...
След дългите и празнични почивни дни се задава най-дългоочакваният любим
Коментари Харесай

Най-добрият градски СПА хотел на България с горещи оферти

  След дългите и празнични почивни дни се задава най-дългоочакваният обичан на всички сезон за годината, а точно лятото. Това е сезонът, в който прекарваме повече време на открито, пътуваме и се любуваме на споделени мигове с другари и близки.

Изключително горещи са и офертите на прочут СПА хотел край Пловдив. Парк и СПА Хотел Марково, горделив притежател на премията " Най-добър градски СПА хотел на България за 2018 година “ съгласно Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация (БХРА), още веднъж събира на едно място положителното въодушевление, лукса, вкусната храна и пълноценния отдих измежду природата.

За да бъде още по-привлекателен за своите посетители, комплексът, намиращ се единствено на 2 км от град Пловдив, предлага нови, неустоими промоционални пакети за делнични дни и уикенд бягство измежду природата.

Промоционалният уикенд пакет включва настаняване за 2 нощувки – петък и събота с включени закуски, музикална стратегия в ресторант Belle Vue всяка събота, детски ъгъл с висококвалифицирани аниматори, прилагане на нов първокласен вътрешен басейн, който поддържа непрекъсната температура най-малко 31°C, както и външен басейн.

Освен всички улеснения гостите на комплекса ще имат опцията да се насладят и на необикновено преживяване в СПА центъра, който включва: парна баня, инфраред сауна, финландска сауна, джакузи, студена стая, релакс зона и фитнес с висококачествени уреди.

Направете своята резервирация в този момент, за две нощувки петък и събота и използвайте 10% отстъпка! Валидността на промоционалната оферта е до 31.07.2019 година

Разгледайте промо офертата ТУК.

Панорамно ситуиран в подножието на Родопа планина, четиризвездният Парк и СПА Хотел Марково предлага опцията за сантиментална вечеря със среднощно красива внушителна панорама към Европейската столица на културата - Пловдив. Само на 2 км от огромния град, хитовият хотел, който бе почетен с самопризнание от Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация (БХРА) за " Най-добър градски СПА Хотел за 2018 година “, безспирно продължава да влага средства в нова и усъвършенствана инфрастуктура. Park & SPA Hotel Markovo Ви чака с още повече изключителни улеснения. Към 79-те просторни стаи, всяка, оборудвана с климатик, LED тв приемник, минибар и безвъзмезден Wi-Fi, ви чакат нови 23 двойни стаи Делукс, 4 студиа и 4 първокласни жилището, от които единият е двуспален ВИП апартамент.

За тези от Вас, които плануват своята отмора през делничните дни, Парк и СПА Хотел Марково е подготвил извънредно атрактивен промоционален пакет!

Промоционалният пакет включва настананяване от неделя до четвъртък за най-малко 2 нощувки с включена закуса, безвъзмезден детски ъгъл с висококвалифицирани аниматори, прилагане на изцяло реновиран вътрешен басейн с непрекъсната температура на водата най-малко 31°C, както и външен басейн. За още по-голям комфорт, комплексът дава на своите посетители съвременен СПА център с парна баня, инфраред сауна, финландска сауна, джакузи, студена стая, релакс зона и фитнес с висококачествени уреди

Побързайте да извършите своята резервация в този момент за 2 или повече нощувки и използвайте 15% отстъпка! Валидността на промоционалната оферта е до 31.07.2019 година

Разгледайте промо офертата ТУК.

В бляскаво-екстравагантния панорамен ресторант Belle Vue вкусната храна е обезпечена! Ще имате опцията да се насладите на разнообразни вариации от неповторими усети, приготвени с доста обич от висококвалифицирани майстор-готвачи. А за какво не просто да релаксирате с обичаното си достоверно пиво в ръка, очаровани от светлините на нощен Пловдив.

Park & SPA Hotel Markovo е помислил за пълноценното време и на най-малките посетители на хотела. В особено създаденият, изцяло обезопасен Детски ъгъл, може да бъдете сигурни, че професионални аниматори ще пренесат децата в света на щури занимания с разнородни игри и танци!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР