След дълги преговори Димитър Рангелов прие офертата на Енерги (Котбус)

...
След дълги преговори Димитър Рангелов прие офертата на Енерги (Котбус)
Коментари Харесай

Официално: Димитър Рангелов се завърна в германския футбол

След дълги договаряния Димитър Рангелов одобри офертата на Енерги (Котбус) и за трети път в кариерата си подписа с немския клуб. Бившият национал на България беше свободен сътрудник и тренираше с отбора от август насам. Юношата на Славия обаче не се съгласи на първичното предложение от скромните 450 евро месечна заплата. Днес обаче наставникът на третодивизионния тим Клаус-Дийтер Волитц заяви, че Рангелов е парафирал до края на сезона.

“Не искахме, а и не можехме да излизаме от финансовите рамки на предлагането ни, тъй като следваме тази линия”, съобщи треньорът, намеквайки, че българинът въпреки всичко се е съгласил на въпросната оферта.

Рангелов има два интервала в Енерги. Първо той игра там сред 2007 и 2009 година, като по-късно наставникът на Юрген Клоп го взе в Борусия (Дортмунд) против 1 млн. евро. Нападателят записа мачове за клуба от Котбус и през сезон 2011/2012.

Dimitar Rangelov unterschreibt nun doch beim FC Energie Cottbus: 3. Liga: Der Bulgare hat einen Vertrag bis zum Saisonende unterschrieben - auch Fabian Holthaus schließt sich dem Verein an. https://t.co/4mo14W6gFg pic.twitter.com/HHVWcxtB7d
— MAZ Sportbuzzer (@maz_sportbuzzer) October 18, 2018
За последно Рангелов, който към този момент е на 35 години, беше част от състава на турския Юмранийеспор.

В момента Енерги е във финансова рецесия, като заема 14-о място в Трета лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР