След дълги изследвания, учените успяха да открият точното необходимо време

...
След дълги изследвания, учените успяха да открият точното необходимо време
Коментари Харесай

Колко време за секс трябва да се отделя за мъжа и неговото щастие

След дълги проучвания, учените съумяха да открият точното належащо време за секс на средностатистическия мъж. Натовареното ежедневие може да ти коства много проблеми и загуби от полово естество, които могат постоянно да повлияят на връзката, а от там да последват и други проблеми. В проучване на известна компания на парфюми се оказва, че доста постоянно си податлив да направиш лист със половите стремежи, разпределяйки ги във времеви период.
Ти си имаш тъкмо и належащо време за повдигане на самолета, предоставяне на близалката, пърпорене по бузките и още доста други и в случай че имаш повече свободно време, би могъл да отделиш повече време.
И ето най-интересния факт – точното време, належащо за цялостното полово и ежедневно благополучие е 4 часа и 19 минути. Правилно си схванал, ти си основан за същинска секс машина и тялото ти може да поеме това натоварване, за женското нямаме наблюдения.
Разпределението на времето се оказало много основно за мъжката публика: инвестираш към 3 часа и 36 минути на работното място (поне толкоз време прекарваш с ясната визия, че би трябвало да работиш), 3 часа и 22 минути за приятелите и фамилията, 3 часа и 22 минути за сън, 2 часа и 38 минути за ястие и 29 минути за премахването на космите. Добавяш и горните 4 часа и 19 минути, с цел да се сдобиеш с прелестната опция за един прекрасен и благополучен ден на мъжа. Надяваме се, че дамите ще схванат от какво имаме потребност и ще ни го доставят през идващите почивни дни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР