След дълги години спекулации, фолк ветеранката най- после разкри истината

...
След дълги години спекулации, фолк ветеранката най- после разкри истината
Коментари Харесай

Ивана разкри шокиращата истина: Ето защо съм дебела…


След дълги години спекулации, фолк ветеранката най- след това разкри истината за проблемите си с килограмите. Самата тя едвам неотдавна научила на какво се дължат неуспехите й с наднорменото тегло.

Певицата на народа признава, че след здравно проучване станало ясно, че е болна от синдром на Хашимото – тежко заболяване на щитовидната жлеза.

Години наред тя се тормозила с изтощителни диети и апетит, в напразни старания да смъкна непотребните килограми. Но все не се получавало. Заради забързаното си всекидневие пък, въобще не й хрумнало, че казусът може да е другаде.

Едва неотдавна нейна другарка я посъветвала да ревизира положението на щитовидната жлеза. Резултатите посочили, че фактически там е казусът. Звездата на „ Пайнер “ допуска, че от години е имала болестта, само че поради липса на профилактика, нямало по какъв начин да разбере за него. Към момента тя приема постоянно медикаменти за щитовидната жлеза поради болестта.

Ивана признава, че към този момент е завършила със строгите диети и изтощителния апетит. Режимът й в този момент е да яде от всичко, само че по малко. Фолк певицата разкрива, че още щом се разсъни, хапва някакъв плод, с цел да задейства метаболизма.

„ Поне в този момент към този момент няма да се самообвинявам, че не съм положила задоволително старания, с цел да отслабна “, тъжно установи тя и поучава всички дами с проблеми с тежестта да изследват положението на щитовидната жлеза.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР