След дълги години на спекулации около Матрицата, в края на

...
След дълги години на спекулации около Матрицата, в края на
Коментари Харесай

Матрицата 4 и разрушенията, които снимките на филма причиняват

След дълги години на спекулации към " Матрицата ", в края на 2019 година най-сетне получихме положителната вест, че четвърти филм въпреки всичко ще има.

Киану Рийвс и Кери-Ан Мос още веднъж ще са в основните функции, а има и някои свежи попълнения. От няколко седмици даже фотосите текат с цялостна мощ в Сан Франциско.

Даже май се престарават. Според NBC Bay Area, към този момент има недоволства от жители, че детонациите, които се вършат за задачите на кино лентата, са прекомерно мощни и ги смущават.

Освен това, предизвикват и материални вреди. След една от детонациите поради генерираната жега наоколо до нея са били разтопени пластмасови рекламни пана. Според служащите, които са били ангажирани да ги подменят, те са били на стойност 2000 $.

На част от жителите на Сан Франциско обаче това не им пречи стига вреди да бъдат покрити от продукцията и да се съблюдават правила за сигурност, тъй че да няма потърпевши хора.

Очевидно " Матрицата 4 " ще ни предложи екшън от остарялата школа, където всичко се приближава до действителността, а не е цифрово добавено в следствие. Има даже изтекли фрагменти на това по какъв начин за задачата на фотосите на кино лентата два хеликоптера летят на много рискова височина сред здания, а пред тях има огромна детонация.

След всичко чуто и забелязано няма по какъв начин да не чакаме с още по-голямо неспокойствие 21 май 2021, когато " Матрицата 4 " би трябвало да се завърти по кината. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР