След дългата пауза на музикалните сцени по целия свят в

...
След дългата пауза на музикалните сцени по целия свят в
Коментари Харесай

Уикеда и Кольо Гилъна с общ концерт през юли в София

След дългата пауза на музикалните подиуми по целия свят в Парк център “Юнак” - до Национален стадион “Васил Левски” в София, започва поредност от дълго чакани летни концерти.

Те ще се състоят при прецизно съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, свързани с отдалеченост сред хората и стерилизация, оповестяват уредниците „ София Мюзик Ентерпрайсис “.
ЕКС за турнето в Европа: Загубихме Кольо в Амстердам, намерихме го сред два червени фенера (ВИДЕО) На концерта на 28 декември в София бандата ще зарадва почитателите с няколко нови компилации, които не са свирили до момента
Уикеда се завръщат и ще забият в Парк център " Юнак " на 10 юли в 20 часа. Към тях ще се причисли и специфичният посетител на събитието – Кольо Гилъна, който ще извърши най-обичаните шлагери на Контрол.

Музикантите дават обещание доста въодушевление и една запаметяваща се петък вечер в разгара на лятото.
Старт на концертния сезон: Фестивал на мръсната ария през юни в София Той ще се състои при прецизно съблюдаване на всички противоепидемични ограничения
Капацитетът на Парк център “Юнак” ще бъде стеснен, според заповедта на Министерството на здравеопазването.

Първите 200 билета са на цена от 15 лева, а след изчерпването им цената ще е 20 лева На място в деня на събитието билетите ще са на цена от 25 лева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР