След дълъг и конструктивен разговор, решихме считано от 24:00 часа

...
След дълъг и конструктивен разговор, решихме считано от 24:00 часа
Коментари Харесай

НОВИ ограничения: Намаляват капацитета на нощните заведения

След дълъг и градивен диалог, взехме решение считано от 24:00 часа довечера, визитите в нощните завадения на закрито и намерено се отпускат претовареност на 2 кв метра. Това значи, че понижаваме посещаемостта на половина. Това стана ясно след среща сред Здравното министерство и представители на заведенията.

Той посочи, че по този метод ще може да се обезпечи задоволително място и разстояние сред хората. Той добави още, че другата седмица във вторник двете сдружения ще се видят с останалите от ресторантьорския бизнес и ще се проведат задълбочени диалози, с цел да може да се обсъдят и спомагателни ограничения.

" В никакъв случай не би трябвало да се стига до сюжета от март месец. Нашият отрасъл няма да издържи още едно затваряне, по тази причина сме подготвени на всевъзможни взаимни отстъпки. Нашите сътрудници в Европа, за жалост са затворени, за не знам тъкмо какъв брой време. Виждаме, че в останалите страни където всичко е затворено бройките на инфектираните не престават да порастват ", добави ръководителят на Българската асоциацията на заведенията Ричард Алибегов. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР