След четиригодишно отсъствие автомобилното изложение в Женева се завръща. Като

...
След четиригодишно отсъствие автомобилното изложение в Женева се завръща. Като
Коментари Харесай

Lucid с три европейски премиери в Женева

След четиригодишно неявяване автомобилното ревю в Женева се завръща. Като Международно автомобилно ревю в Женева (GIMS), то отваря порти от 26 февруари до 3 март 2024 година, само че доста известни европейски марки и производители липсват. Вместо тях, да вземем за пример, има министър председатели на непознати в Европа производители като калифорнийският производител Lucid, който употребява сцената в Швейцария, с цел да наложи стандарти за електрически първокласни транспортни средства и ще покаже неотдавна оповестените Lucid Gravity, Air Sapphire и Air Pure със задно задвижване.

Lucid предвижда пробег от над 700 километра за Gravity, който е основан на новата SUV платформа и има лично създадено електрическо задвижване. Проектиран е да побере до седем възрастни и техния багаж в необятен, първокласен интериор, без прекомерно огромен екстериор и неприятната маневреност, постоянно свързвана с обичайните огромни SUV коли.

Air Sapphire е първият в света напълно електрически първокласен супер състезателен седан и разполага с три мотора, четири режима на шофиране, карбоново-керамични спирачки, специфичен аеродинамичен пакет, спортни седалки и настроено окачване. Комбинация от авангардна технология, изтънчен дизайн и еластичност на пътя, Air Sapphire е планиран да издигне електрическата продуктивност на ново равнище, съгласно производителя.

Air Pure със задно задвижване е новият базов модел в моделната серия Air и се счита за най-ефективният Air с консумация на сила съгласно WLTP от 13,0 кВтч/100 км. Твърди се, че електрическият мотор, особено създаден и създаден от Lucid, обезпечава пробег до 747 км. Автомобилът е оборудван с най-компактния пакет акумулатори на Lucid до момента и е предопределен да впечатлява с елегантния си съвременен интериор и спортния си моден повсеместен дизайн.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР