След четири години заедно топмоделът Ирина Шейк и актьорът Брадли

...
След четири години заедно топмоделът Ирина Шейк и актьорът Брадли
Коментари Харесай

Бившата на Роналдо заряза холивудска звезда

След четири години дружно топмоделът Ирина Шейк и артистът Брадли Купър се разделиха, пишат международните медии. От няколко дни се носят клюки, че рускинята се е изнесла от вкъщи на Брадли - лъскаво имение за 4,5 млн. $. Днес източници, близки до двойката, публично потвърдиха, че с връзките сред Брадли и Ирина е свършено.

Двамата " тестват връзките си ", разкриват пък от списание " Пийпъл ".

" Те нямат желание да се събират, просто се чудят по какъв начин да поделят попечителството върху щерка си ", обаче твърди източник на " Дейли мейл ", който е безапелационен, че звездите дефинитивно са се отказали един от различен и нямат желание да се събират.

Припомняме ви, че някогашната другарка на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо и Брадли Купър започнаха да излизат дружно през 2015 година. Две години по-късно - през 2017 година, на бял свят се появи дъщеричката им Леа. За проблеми в връзките сред звездите се заприказва още преди месеци. Причина за това бе демонстрацията на несъразмерната непосредственост сред артиста и екранната му половинка от кино лентата " Роди се звезда " - Лейди Гага, по време на взаимното им осъществяване на връчването на премиите " Оскар ".

Скандалът се развихри с още по-голяма мощност, откакто се разбра, че Гага е развалила годежа си с Кристиан Карино почти по същото време. Няколко дни след блестящите кинонагради пък се оказа, че Шейк е спряла да следва певицата в Инстаграм. Няма по какъв начин да не споменем, че Лейди Гага отхвърли да има каквито и да е връзки с Брадли, само че днешното развиване на обстановката накара мнозина още веднъж да се осъмнят дали точно тя не е повода за раздялата сред Купър и Шейк.

www.woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР