След четири години интензивно планиране, фестивалът MYLE ще се проведе

...
След четири години интензивно планиране, фестивалът MYLE ще се проведе
Коментари Харесай

MYLE - фестивал на мобилноста за всички сетива в Мюнхен отваря утре - видео

След четири години интензивно обмисляне, фестивалът MYLE ще се организира от 22 до 24 юли 2022 година Новият формат на събитието би трябвало да се характеризира с страсти и пристрастеност и съгласно уредника „ да предлага най-красивите, най-бързите и най-вълнуващите артикули и хрумвания от света на подвижността “. Мястото е Motorworld Munich (Am Ausbesserungswerk 8, 80939 Munich) и там гостите могат да чакат свят от преживяване на подвижността във всичките й разновидности на повече от 75 000 квадратни метра в три промишлени здания - въглищен бункер, котелна и локомотивна зала - както и външната зона.

От суперавтомобили и хиперавтомобили до мотоциклети, лодки и хрумвания за бъдещето до диалози, музика онлайн и начин на живот прекарвания, всичко това се предлага на публиката. Общо над 30 топ марки, измежду които BMW M, Koenigsegg, Lamborghini, Lotus и RUF, ще показват своите артикули. Ще има и диалози онлайн с специалисти от промишлеността и авторитетни лица, в това число спортния водач Даниел Абт и бизнесмените Константин Бушман (Brabus) и Алоис Руф (RUF).



„ Радваме се, че най-сетне можем да стартираме фестивала MYLE след няколко отлагания заради пандемията от Covid 19 “ - изяснява Ленарт Фогт, един от тримата създатели на фестивала - „ Запитахме се: „ Защо автомобилните салони умират? Може би тъй като автоентусиастите не желаят да стоят на безхарактерни щандове в големи изложбени зали, с цел да бъдат мамени със суха информация. "

Фестивалът MYLE не предлага на своите посетители статични, монотематични изложения в анонимни зали. Вместо това транспортните средства са ситуирани в стилни места. Музиканти онлайн и диджеи обезпечават фонова музика. Можете да преживеете още веднъж детството си с кръговете на Mario Kart, до момента в който другаде писта Carrera и симулатори на моторни спортове ви канят да се състезавате на пистата.

Не на последно място, срещата за спортни коли „ Concorso di Bavaria “ ще интегрира тазгодишното пътешестване във фестивала MYLE: Concorso di Bavaria MYLE Edition с Cruisefire с ескорт от до 50 (супер) спортни коли ще завърши в събота следобяд в мястото на фестивала и ще даде опция на водачите им да изпитат очарованието на подвижността от близко като VIP посетители. Подробна стратегия за цялото времетраене на фестивала можете да намерите на myle-festival.com.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР