След четири години бурна любов и общо дете певицата Мариана

...
След четири години бурна любов и общо дете певицата Мариана
Коментари Харесай

След четири години бурна любов и общо дете: Плачков и Мариана Попова се женят

След четири години бурна обич и общо дете певицата Мариана Попова и артистът Веселин Плачков минават под венчило, научи HotArena.

Звездната двойка ще спретне малко и кокетно тържество, с което да отбележат узаконяването на връзката си. Плачков и Мариана са изцяло подготвени да се врекат във безконечна честност и не крият, че за тях това ще е сбъдната фантазия.

Щастливото събитие е запланувано за идната пролет. Единственото, което може да осуети проектите им, е пандемията. Плачков и Попова се надяват до тогава ситуацията в страната да се успокои и да съумеят да посрещнат летните месеци като законни брачен партньор и брачна половинка.

За женитба Мариана и Веселин са подготвени от дълго време. Двамата в никакъв случай не са подлагали на подозрения любовта си. През 2018 година се роди и щерка им Екатерина. И двамата са безапелационни, че са срещнали верния човек в лицето на другия, само че досега многото задължения са попречили щастливото събитие - сватбата.

В началото на годината Мариана и екранният Левски се реалокираха в родния град на артиста Плевен. Двамата бяха безапелационни, че не желаят да живеят повече в столицата и държат децата им да имат по-спокоен живот, какъвто човек може да има в провинцията. Веселин и половинката му се пробваха да поживеят на село, само че се оказа, че с малко дете и грижите към него не е комфортно да се живее надалеч от болница, денонощни магазини и всички улеснения, които оферират градовете. Ето за какво Мариана и обичаният й се откриха дефинитивно в Плевен. Двамата ремонтираха жилище на Плачков и към този момент се радват на комфортен нов дом, писа " България Днес ".

В момента артистът оглавява отдел " Култура " в Плевенската община, а Мариана стартира преподавателска активност. Само преди два дни певицата се похвали, че вокалното й студио е готово и към този момент чака младежите, с които гласовитата изпълнителка ще работи. Двамата с Плачков са твърдо решени да работят за разцвета на културния живот в града. Певицата и артистът са почнали работа и по театрална режисура, в която двамата ще имат основните функции. За сценарист и режисьор са избрали надарената актриса и драматург Здрава Каменова.

Ако всичко се случи както е запланувано и шансът е на тяхна страна, 2021 година ще е щастлива за фамилията и Мариана ще вземе семейството на половинката си, за който с обич споделя, че е от изчезващата порода " същински мъже ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР