След четири брака зад гърба си, 61-годишната холивудска звезда Мелани

...
След четири брака зад гърба си, 61-годишната холивудска звезда Мелани
Коментари Харесай

Мелани Грифит: Бракът е безмислен

След четири брака зад тила си, 61-годишната холивудска звезда Мелани Грифит съобщи, че повече няма да се омъжва. Актрисата назова бракът "безсмислен ", заяви Контактмюзик.

Холивудската звезда, която е към този момент на 61 години, се е омъжвала четири пъти за трима мъже - два пъти за Дон Джонсън и за Стивън Бауър и Антонио Бандерас. Тя обаче изключи опцията още веднъж да мине под венчило.

"Наистина не мисля, че той към този момент има някакво значение за който и да било - сподели Мелани Грифит пред сп. "Инстайл ". - Особено в случай че си на 60, имаш четири деца и живееш както постоянно си желал.

Защо да се бракосъчетавам? Бих желала да се влюбя и да имам връзка, само че това не се случва. Продължавам да диря. Имах няколко любовници, само че не и връзка ".

Мелани Грифит се омъжи за Джонсън през 1976 година. Дъщеря им Дакота е на 28 години. Тя се роди през втория им брак, който продължи от 1989 година до 1996 година

В промеждутъка Мелани Грифит беше омъжена за Бауър - от 1981 година до 1989 година Двамата имат наследник Александър на 32 години. От 9-годишния си брак с Бандерас актрисата има щерка Стела на 21 години.

Актрисата сподели, че е в положителни връзки с някогашните си съпрузи и още ги обича.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР