След C3 Aircross, C4 CACTUS и C3, Citroen разшири семейството на

...
След C3 Aircross, C4 CACTUS и C3, Citroen разшири
семейството на
Коментари Харесай

Citroen C5 Aircross с почти 130 000 продажби. Получава специална C-Series версия

След C3 Aircross, C4 CACTUS и C3, Citroen разшири семейството на специфичната си серия , като анонсира, че и флагманът на марката- C5 Aircross, от който има реализирани съвсем 130 000 единици от началото на предходната година и втората най-продавана кола на компанията за 2019-а, ще може да бъде поръчан в специалната конфигурация. От френската марка споделят също по този начин, че в скоро време C-Series изпълнение ще получат и C4 SpaceTourer и Berlingo.

SUV моделът Citroen C5 Aircross C-Series, който ще бъде наличен за поръчка от 1 юни тази година, се отличава от останалите версии на модела със особено цветово изпълнение с контрастни цветови детайли, в това число и пилотен за портфолиото на марката Anodised Deep Red червен пакет. В него са включени странични Airbump детайли, акценти по предната ризница и релсите на тавана, отличителна емблема, възможност за контрастно осъществяване на тавана в черно, специфична тапицерия с бял тегел на Advanced Comfort седалките, постелки за пода в черно-червен контрастност и други.

Citroen C5 Aircross е оборудван с дейното Progressive Hydraulic Cushions окачване, три обособени модулни задни седалки с опция за регулиране в надлъжно на купето направление, товарно поделение с съдържимост от 580 до 720 литра и набор от 20 високотехнологични системи за подкрепяне на ръководството и повишаване на сигурността и комфорта на пътя.

Последната оригиналност в портфолиото на Citroen C5 Aircross е пазарното въвеждане на неговата зареждаема (plug-in) , която предлага опция за изминаването на до 55 километра в чист електрически режим.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР