След бягството от затвора Владимир Пелов и Радослав Колев са

...
След бягството от затвора Владимир Пелов и Радослав Колев са
Коментари Харесай

Двамата бегълци Пелов и Колев били заедно в Ботевград, укривали се в обискирания апартамент

След бягството от пандиза Владимир Пелов и Радослав Колев са се укривали дружно в жилището в Ботевград, в който през вчерашния ден бяха открити експлозиви и поради който се наложи евакуалиця на цялостен блок, оповестява " Нова телевизия ".

Двамата са отишли там към 25-26 април и са останали допреди към десетина дни. След това са напуснали жилището и в деня на стрелбата се е върнал единствено Пелов, а Колев към момента не се знае къде е и дали е жив.

И двамата избягали пандизчии са били с изменен външен тип – не са се подстригвали и са носели дълги бради.

Апартаментът е бил благосъстоятелност най-хубавия другар на Пелов – Нико Петков. Той е двоен палач, наказан е, само че се е самоубил в следствения арест. Последно в жилището са живели брачната половинка на Петков и двете им деца. Докато е бил на независимост, Пелов помагал на вдовицата с две деца с пари. След като е избягал от пандиза, евентуално тя е била първият човек, който потърсил, с цел да му оказва помощ да се крие. Весела и Владимир Пелов в миналото са имали любовна връзка.

Не е ясно къде са били Пелов и Колев от деня на бягството от пандиза, 3 април, до 25-26 април, когато са се скрили в жилището в Ботевград. Когато са отишли обаче там са се грижили сносно с тях, само че най-вероятно наложително. Не са ги издали, тъй като са се чувствали застрашени. Казано им е, че в случай че ги издадат, ще има последици. Ясно е също, че синът на Пелов е знаел, че са там, твърди " Нова телевизия ".

В жилището е открит сак с граната и тротилови пресовки.

Никой от съседите не е виждал двамата бегълци. Не е имало сигнали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР