След бурен секс с две млади мацки, Митьо Пищова пак

...
След бурен секс с две млади мацки, Митьо Пищова пак
Коментари Харесай

Бурен групов секс изпрати Митьо Пищова в болница

След плевел секс с две млади мацки, Митьо Пищова отново в болница. Ненаситният фен на интимните милувки е бил 10 дни във великотърновска болница, разбра кореспондент на " ШОУ ". И макар че се е стреснал съществено за живота си, признава пред свои другари, че не би се отказал от секса.

Пищова не за първи път пати от буйни нощи с млади девойки. И не за първи път лежи в болница поради това.

" Докато правех секс с две млади мадами, доста яки и готини, си натоверих сърцето и то излезе от темп. Уплаших се. Закараха ме в болничното заведение. Имам документи за това, че съм се разболял по време на блъскане ", споделя Пищова с горделивост пред наш кореспондент. И добави, че въпреки всичко си е взел записка и към този момент ще пази здравето си, като не прави оргии, а единствено... секс с по една кокона.

Митьо Пищова към този момент е изписан от болничното заведение и сега е в Харманли, където провежда следващия конкурс за хубост. Митьо се е развихрил, канейки 24 топ манекенки, които ще се борят за огромната премия.

Конкурсът ще се организира от 8 до 13 април, а ръководител на журито ще бъде пловдивската легенда на ъндърграунда Ангел Личканов-Личкана, който понастоящем се занимава с законен бизнес. Личкана е удостоверил, че с Митьо Пищова са остарели другари и предприемачът постоянно субсидира състезанията на остарелия си другар
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР