След бума на кражбите на автомобили със запален вече двигател,

...
След бума на кражбите на автомобили със запален вече двигател,
Коментари Харесай

Експерт по охрана предупреди за мощна офанзива на крадците по празниците, те вече са набелязали кого ще тарашат

След взрива на кражбите на коли със разпален към този момент мотор, полицията ни предизвестява и за нападения по домовете по време на празниците. Как да опазим жилищата си от крадците, изключително когато тръгнем на път? Експертът по защита и представител на охранителна компания Ивайло Христов поучава да не оставяме полезности и пари у дома на нормалните им места, когато отсъстваме. " Крадците има по какъв начин да схванат по кое време няма да бъдем вкъщи.

Подходът е еднакъв - наблюдаване, инспекция, а по-късно влизане. Те могат да ни проследят какъв е ритъмът на нашия живот. В същото време няма по какъв начин да разберем, че ни наблюдават. Често и Фейсбук ни издава, че не сме си у дома. Това може да се употребява от крадците ", сигурен е Христов пред Bulgaria ON AIR. По думите му в случай че желаеме да защитим дома си, то това не би трябвало и няма по какъв начин да стане в последния миг. " Трябва вярно да подберем охранителна компания.

Тя ни дава нужното успокоение, да знаем, че в случай че има проблем на адреса, то някой ще се яви незабавно. Другото е верният асортимент на техниката - самата алармена система ", добави още експертът в " България заран ". Христов изясни, че е много мъчно към този момент да се хващат крадците на място, тъй като един грабеж тече към една минута - през това време те влизат в помещението, задействат алармената система, пребъркват всичко и излизат.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР