След бруталния случай на насилие в детска градина в Бургас,

...
След бруталния случай на насилие в детска градина в Бургас,
Коментари Харесай

Нов случай: Учителка крещи и обижда деца в забавачка

След бруталния случай на принуждение в детска градина в Бургас, нов случай шокира обществото. Нов запис на жестоко връзки към малчуганите е изработен в първа група на градина „ Надежда ” в Плевен. Аудиоклипът е с времетраене 4 минути и на него се чува гласът на жена - възпитателка.

Отчетливо се чуват реплики като „ Ти къде се намираш, бе? ”, „ Ти не разбра ли, че аз предвождам тука? Тука каквото кажа, това ще правиш! Като не ти харесва има други градини в тоя град ”, „ Ама ти си напряко ненормална ма ” – това са единствено част от изразите, които се чуват в записа.

От управлението на градината са разпознали в него учителка с 40 годишен стаж – Стойка Гатева и против нея стартира следствие, а родители упорстват за нейното уволняване. Тя самата към момента не е дава пояснение и е в болничен.

В обществените мрежи се твърди, че против нея имало голям брой тъжби, съгласно общината истината е друга. По случая за взети пояснение на още две учителки от групата, където се допуска, че е изработен записа. Едната жена твърди, че не е участвала, а другата - че не е схванала нищо.

Уволняват учителката, крещяла на деца в детска градина в Плевен. Това разгласи директорката на детска градина " Надежда " в Плевен, в която бе изработен абсурден запис на вербална експанзия против децата в първа група, съобщи БТВ.

 

Директорката Даринка Стойчева призна пред bTV, че е доста сюрпризирана. „ В момента учителката е в отпуск по болест. Ще желая писмени пояснения. Не са идвали родители при мен. Такова държание, което слушам на записа, не съм очаквала “, сподели тя.

 

Зам.-кметът на Плевен Стефан Милев заяви, че още през вчерашния ден е била разпоредена инспекция. „ Сформиран беше работен екип. Установено е, че аудиозаписът е изработен в детска градина „ Надежда “, директорката разпознава един от своите чиновници.

 

Леличката признава, че е имало викове и крясъци, само че не може да каже към кого. Нашият съвет е при подозрение незабавно да се подават сигнали “, прикани той.

 

Родители на деца споделиха, че следят смяна в държанието на децата си и настояха отговорната да бъде осъдена. „ От известно време стартира да се напишква в гащите. Тя е преместена от друга градина, в която беше измъчвана. Започнахме да подозираме, че всичко се повтаря. Преди дни детето демонстрира, че е било ударено по ръката “, показа Елеонора Баширова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР