След броени секунди ще разберете защо тя успя да ядоса

...
След броени секунди ще разберете защо тя успя да ядоса
Коментари Харесай

Нова Мис Тигрова се вихри в мрежата: Прошляци, шибаняци, разбирам поне да имате г*з като моя, а не разплути тумбаци!


След броени секунди ще разберете за какво тя съумя да ядоса всички, само че преди този момент би трябвало да уточним няколко неща. Първо - основно настоящо лице е нашенка, която от 20 година живее и работи в Италия. Руса е, има голям бюст, а за потребностите на видеото е обута във високи токчета и носи впит бански. На лицето си има маска с цвят (и консистенция) на стомашни сокове. Второ - тя прави видео, в което приказва за (или по-точно " срещу " ) родолюбците в чужбина, които танцуват ръченица и веят флагове по непознати площади. Трето - русокоската приказва на тежък акцент, както се убедихте от горния откъс - " джъткам " и " докът ".

И по този начин, дано стартираме:

" Знам, че ви липсвах. Ще вървя " къкто си искъм " и " къкто искъм ще съ обличам ". Искам демонстративно да ви се покажа какъв брой красиво тяло имам с помощта на моите старания във фитнеса и моята воля със здравословното хранене. Днес ще приказваме за подправените родолюбци - и да се демонстрират на супер традиционалисти ", стартира обръщението. Между другото, не се учудвайте, в случай че изреченията ви се костват незавършени, безсмислени или несъответстващи. Повечето й мисли приключват във въздуха с " и... ", само че по този начин и не се приземяват. Затова - мислете и четете сред редовете.
" Аз за това се демонстрирам по този начин, щото другояче някои ши*аняци и празноглавци няма да ми извърнат внимание на клипа. А по този начин ще има вслушване на моята мисъл, може да ви влезе нещо в празните тикви ", оправдава избора си на дрешник русокоската. " Вече забравих българските думи, от доста време съм в Италия и съм е*ати пи*ката - към този момент забравих българския ". Следва пресипнал смях.

Обвинява мъжете, че я гледат, без да й " харесват " фотосите и видеата

" Така - абе, вий какъв *уй търсите отвън България и сте ми седнали да ми развявате байраци, да ми играете хора, да ми се вършиме доста мислещи за България.. нестинарки, ръченици, шопски салати, обичаи... На някой въобще пука ли му за нашата България, че играете ръченици на пъпа на Милано? Абе, вий не разбирате ли, че ви са смеят хората, бе, хора? Докато има такива прошляци като вас - няма да се оправим! ", и тук става още по-смешно:
" То разбирам най-малко да имате задник като моя, но разплути тумбаци и запустели лелки ще ми дават ум и иска ми се вършат на патриоти! Аз дето тука в Италия ми мина половина живот и остарях тука - ги разбирам повече нещата! Аз съм го потвърдила кво съм - туй че си демонстрирам циците и гъза във фейсбука е друго нещо, това не значи, че аз не ставам заран и не работя и не си заплащам налозите! " - и от самото начало нашенката сяда и става от един стол, до момента в който се снима в огледалото, оправя си горнището, театралничи, попипва се.

" Да си покажем нашенското - има място, има театри, организирайте ивенти. Десет пияни бухалки си взели дамите и ги облекли в сукмани и подскачат! Не желая да се върша на огромната работа, но съм! Аз съм на 42 години, бях като слон, откакто родих, само че всичко се реализира със спорт и здравословно хранене ", скромна е русата дама.

И за край нещо доста крепко и неиронично от нея

" Тез, дето единствено плюят, са най-големите нещастници в живота. А тия мъже, дето имат гаджета, пък дето ми гледат видеата, без да ги харесват и без да ги разясняват, а след това ми пишат по чата - вардя всичко и някой ден огромен смях ще стане, като ви сложа на стената! Ама нали имам положително сърце, не желая да ви развеждам... "

Коментарите под видеото са прекомерно нецензурни, с цел да ги отпечатаме.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР