След броени дни започва новото шесто издание на най-значимото винено

...
След броени дни започва новото шесто издание на най-значимото винено
Коментари Харесай

Какво ново Ви очаква на шестото издание на Wine Fest Burgas от 26 до 28 юли - Експозиционен център Флора


След броени дни стартира новото шесто издание на най-значимото винено събитие за южното Черноморие - Wine Fest Burgas, което ще се организира от 26 до 28 юли 2019 година в Експозиционен център Флора в зали 2, 3 и 4.

Участниците във Wine Fest Burgas са водачи в родно произвеждане на виновност и спиртни питиета, вносители, дистрибутори и производители от разнообразни страни. През годините Wine Fest Burgas се утвърди като конгрес, който предизвиква към избор на качествени виновност и построява критерии, по които потребителите да търсят и употребяват най-хубавото от българските и задграничните производители в сектора.

Посетителите ще могат да дегустират и получават информация непосредствено от представителите на компаниите и технолозите, които ще ги обслужват на щандовете, както и да се срещнат с най-новите трендове и модата във винопроизводството.

Престижът на родното винопроизводство ще пазят едни от най-утвърдените български производители: Винарска маза Тохун, Бутикова винарна Zelanos, Винарна Черноморско злато, Вила Юстина, Винарна Todoroff, Винарна Братанови, Домейн Мараш, Вила Ямбол, New Bloom Winery, Винарска маза Славянци, Винарска маза Едоардо Миролио, Винарна Свищов, Orbelia Winery, MIDALIDARE ESTATE,Angelus Estate, Four Friends, Винарска маза Рупел, Trastena, Kubera.bg, ZAARA ESTATE, Алвина, Видинска Гъмза, Quiche Wines Bulgaria и други

Освен българските виновност гостите на Wine Fest Burgas ще имат опция да дегустират и продуктите на повече от 40 мазета и над 400 виновност от целия свят - Гърция, Сърбия, Аржентина, Италия, Испания, Франция, Австралия, Чили и други страни.

Щандове с елитни марки виновност от целия свят ще имат: Proftrade, Le More Bulgaria, Stara Pesma, Bosio Family Estate, Rakiashop.eu, Boutari Greece, Grof Degenfeld Hungary, Pernod Ricard Bulgaria - Jacobs Greek, Brancott Estate, Lilet и други

Премиера на Santеro Winery за първи път в България - които ще показват най-новата новаторска и съвременна линия на Santero “ 9•5•8”. Освен, че цветовете на виновността минават от зелен, на наследник, оранжев и други без да се компрометира качеството. Дизайна на бутилките е неповторим и единствен! Същото по този начин има вино в което няма никакъв алкохол, който е отхвърлен по натурален и естествен метод.

За първи път на фестивала ще има дегустация на екзотичната китайска напитка от ферментирало сорго - Moutai.

За разнообразието и пъстротата на фестивала ще допринесат и участниците със сирена с трюфели, трюфели, бонбони с трюфели, както и екзотични пикантни сладка, пюрета и разядки. “Суперселските” артикули на Гурменицаще радват феновете на домашно приготвените лютеници и разядки. На особено построена хранителна зона Momento+ ще потвърдят преимуществата на вкусната храна, приготвена на място с доста внимание и непрекъснато многообразие на предлаганите ястия.

През трите дни на проявата всички фенове на виното ще могат да си закупят мечтаните и желани артикули от щандовете на цени на производител.

Тази година в границите на фестивала посетителите ще могат да гласоподават за “Любимо вино” в три категории: алено, бяло и розе, като един от гласувалите ще завоюва специфична селекция виновност от фестивала.

За първи път в България, посетителите на фестивала ще могат да дегустират формалните виновност на хитовия сериал “Game of Thrones”, както и виното на френския винопроизводител и почитател на поредицата Тибо Барде “Dornish wine”.

Брандирани с логото на фестивала тениски и чанти ще се продават на касите за най-големите почитатели, а и за тези, които желаят нещо за спомен от хубавото прекарване.

Цената на входния билет е 10 лв. и включва безвъзмездна дегустация по щандовете и подарък - брандирана професионална дегустационна чаша.

Цената за два дни от фестивала е 15 лв., а за трите дни - 20 лв..

За повече информация - Wine Fest Burgas 2019

Очакваме ви на най-голямата винена дегустация за южното Черноморие! от 16,00 до 22,00 часа









Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР