След броени дни започва новата 2019-2020 г. учебна година. Празник

...
След броени дни започва новата 2019-2020 г. учебна година. Празник
Коментари Харесай

ГЕРБ с нова порция обещания в сферата на образованието

" След броени дни стартира новата 2019-2020 година образователна година. Празник на новото начало, и всеобща вяра за по-добро обучение и бъдеще на децата на България. Днес точно образованието е най-сигурната инвестиция за по-добър живот и сполучлива реализация. За нас от ГЕРБ това е народен приоритет ".
Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Галя Захариева в декларация от името на група.
По думите й в основата на закона за предучилищното и учебното обучение стои разбирането, че всяко дете има гений и отговорността е да се открие и развие.
" Подмяната на тази философия би означавало освен на триумф на промяната, само че и неуспех на концепцията за приобщаващото обучение. Няма да допуснем сходна догадка ", акцентира още Захариева.
" Трябва да се обединим, с цел да превърнем българското учебно заведение в нашето учебно заведение и дружно да дадем късмет за еднакъв старт на всяко дете. Отличният триумф на всеки възпитаник, който след дни ще прекрачи прага на родното учебно заведение зависи бъдещето на страната.
Изключително горди сме, че българският еврокомисар Мария Габриел е ангажирана със основаването на нови вероятности измежду младото потомство " , добави още Захариева. Депутатът от ГЕРБ посочи,че идващите 5 години Мария Габриел ще има неповторимия късмет да работи за одобряването на проучванията и нововъведенията за насърчаване на капацитета на Европа.
" Приоритети, които всички ние споделяме. Затова продължаваме дружно своя ангажимент към българските родители и техните деца, да променим българското обучение с нови образователни стратегии, да обхванем повече деца в детските градини и да увеличим възнагражденията на учителите и да им дадем свободата сами да избират по какъв начин да преподават ", добави още Захариева.
Тя регистрира, че в над 1000 учебни заведения са осъществени поправки. " В пленарната зала измежду нас има доста учители. Нека ги приветстваме, те заслужават това ", съобщи още Захариева.
" Политическите ежби нямат място на полето на образованието. 15 септември би трябвало да е денят на новото съединяване, което ще направи българското учебно заведение по-силно и подготвена да се оправи с новите провокации ", акцентира още Захариева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР