След броени дни Съдърланд ще бъде домакин на едно от

...
След броени дни Съдърланд ще бъде домакин на едно от
Коментари Харесай

Съдърланд е домакин на Sutherland Summer Vibes Beach Party - едно от най-запомнящите се събития това лято

След броени дни Съдърланд ще бъде хазаин на едно от най-запомнящите се събития на лятото, като екипът на компанията е приготвил нещо особено за всички фенове на плажа, морето и хубавата музика. На 17 август /събота/ с начало 14 часа на един от най-известните плажни питейни заведения на къмпинг Градина, Kite Bar, Съдърланд ще внесе ужасно въодушевление със Sutherland Summer Vibes Beach Party. Слоганът на събитието е „ Бъди себе си “, като домакините от Съдърланд са приготвили доста изненади за всички, които се включат в интензивностите на място.

Съдърланд са поканили също двама страхотни диджеи, които ще създадат събитието още по- незабравимо. Dimitri Monev ще завладее всички присъстващи с електронната си музика, а Ray Okpara идва особено от Германия, с цел да придаде още по-динамично звучене на празненството.

Това не е всичко – в самия завършек на дневното празненство ще бъде изтеглена и огромната премия MacBook Air 13 " Retina, която ще отиде при някого от приъстващите, който показа с екипа елементи за своя гений или занимание.

Входът за плажното празненство е изцяло свободен и всеки искащ да се причисли е добре пристигнал.

От Съдърланд приканват всички амбициозни хора, говорещи непознати езици да бъдат себе си и след края на лятото като последват триумфа със Съдърланд и кандидадстват за някоя от отворените позиции тук .

 

С офиси в София, Бургас и Варна Съдърланд е един от най-големите работодатели в България. Компанията отваря порти в страната през 2008 година и от този момент до през днешния ден екипът на Съдърланд в страната доближи над 2700 чиновници в петте офиса в трите града. Екипът от експерти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 17 езика.

 

* обява

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР