След броени дни принц Хари и Меган Маркъл ще станат

...
След броени дни принц Хари и Меган Маркъл ще станат
Коментари Харесай

Ще напуснат ли Хари и Меган Англия

След броени дни принц Хари и Меган Маркъл ще станат родители за пръв път. Преди няколко седмици те направиха следващата огромна крачка в взаимния си живот, като замениха двореца Кенсингтън с Frogmore Cottage в замъка Уиндзор.

Сега херцогът и херцогинята са по-самостоятелни от всеки път и всички чакат с неспокойствие следващия им ход. А затишието около раждането на бебето като че ли ще довее следващата стихия.

Все по-упорито в медийното пространство се приказва, че Хари и Меган може още веднъж да сменят местоживенето си, като този път смяната е много по-драстична, а дестинацията - Африка . Херцогът и херцогинята имат специфична връзка с този континент и нееднократно са го посещавали за благотворителни задачи.
 Меган е звезда и в Африка

Меган е звезда и в Африка

Този факт се свързва и с различен - че бъдещите родители по никакъв начин не желаят да бъдат задушени от монархията, от всички правила и протоколи и желаят да водят по-свободен живот. А в случай че стегнат куфарите за Африка, това ще им бъде доста по-възможно.

По-възможно ще бъде и на кралския двор да овладее цялата тази огромна фикс идея по Хари и Меган , в подтекста на която е невероятно да не вършим съпоставения сред Маркъл и починалата принцеса Даяна.

Ако се случи, преместването на херцога и херцогинята на Съсекс в Африка по работни и благотворителни каузи няма да бъде за непрекъснато, а за година-две или малко повече. За това време от двореца считат, че ползата към Меган ще се трансформира от нездравословен в нормален, а и херцогинята ще може да се изявява като модерната Майка Тереза .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Апр 5, 2019 в 8:17 PDT

Не всичко обаче е толкоз просто, колкото може би ни наподобява. Подобна огромна крачка не е правена до момента и сигурно ще коства големи суми за превоз и сигурност.
 Меган Маркъл, постовете в Instagram и какво разкриха почитателите на херцогинята
Тайните послания на Меган Маркъл

Херцогинята и обществените мрежи

Засега от кралския двор се сдържат от мнения по тематиката, а и сигурно ще би трябвало да мине най-малко година от раждането на наследника на Хари и Меган, с цел да се мисли за сходна огромна смяна, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР