След броени дни на Герена ще изпаднат в конфузна ситуация.

...
След броени дни на Герена ще изпаднат в конфузна ситуация.
Коментари Харесай

На Герена скоро правят три месеца без заплати

След броени дни на " Герена " ще изпаднат в конфузна обстановка. Предстои да се оформи цикъл от 3 месеца без заплати на футболистите, а това ще е проблем за клуба, тъй като разпоредбите са, че още на идващия ден някой или теоритично всички играчи могат да разтрогнат по виновност на клуба, осведоми " Тема спорт ". Последният, който се възползва от тази алтернатива в договорите на професионалните футболисти с техните работодатели е Насиру Мохамед. Той си потегли назад за Швеция с следващо искане за към 400 хиляди евро, изискуеми от Левски. Клубът го взе от Хекен за 200 хиляди евро, даде му тлъста за качествата му заплата от 22 хиляди евро, след това той леко я понижи, само че в последна сметка при 3 месеца без пари си събра багажа назад за Хекен и в този момент си желае всичко без разсрочвания, а вкупом.
 Феновете на Левски ще събират пари за зимни лагери на тимовете от U17 и U19
Феновете на Левски ще събират пари за зимни лагери на тимовете от U17 и U19

Целта е постигане на сумата от 30 000 лева

Въпреки привидното финансово успокоение, на " Герена " от време на време признават, че в действителност обстановката е извънредно сериозна. Всеки месец започва със остарялото обвързване към Национална агенция за приходите в размер на 143 хиляди лв.. Левски и там е няколко месеца обратно в изплащанията. Около тази сума се върти ежемесечния финансов ангажимент на " Палмсбет " към клуба от " Герена ". Което значи на процедура, че генералния спонсор няма отношение към по-голяма сума и пари за заплати, настоящи разноски, както и заплащания към други кредитори, сред които Петър Хубчев, няма. Футболистите не са получили заплатите си за септември и октомври, е следва да се " затвори " и още един заработен месец ноември.
 Хубчев се развикал на почитател по телефона и затворил, желае си парите от Левски
Хубчев се развикал на почитател по телефона и затворил, желае си парите от Левски

Чака към 800 000 евро

Наскоро старши треньорът Станимир Стоилов призна, че в случай че се наложи, Левски ще продаде колкото футболисти би трябвало, с цел да може клуба да действа що годе обикновено. Сините се надяват, че играчите още веднъж ще проявят схващане и ще останат лоялни към управлението и в навечерието на празниците в края на годината.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР