След броени дни е паметната дата за българския футбол –

...
След броени дни е паметната дата за българския футбол –
Коментари Харесай

На пазара излиза Господ е българин с невиждани снимки и пикантни истории

След броени дни е паметната дата за българския футбол – 17 ноември. Точно преди 25 години на " Парк де Пренс " България победи Франция с 2:1 и се класира за международното състезание в Съединени американски щати през 1994 година. Подобен празник няма по какъв начин да не бъде маркиран.

В тази връзка на пазара излиза първокласното издание " Господ е българин ". Историите на героите от историческия конфликт още веднъж ще бъдат съживени с нови нюанси и елементи, които в никакъв случай до момента не са били споменавани. Най-голямото благосъстояние на изданието са неповторими и непубликувани фрагменти на българските фотографи, участвали на мача – Бончук Андонов и Иван Григоров.

В изданието ще разберете по какъв начин Любо Пенев омайва мулатка на летището, с цел да може двамата с Емо Костадинов да получат френски визи. На какъв необикновен пост Димитър Пенев слага Златко Янков преди мача. Кого среща Данчо Лечков по хавлия след победния гол за България. Каква е истината за обещаните колосалните награди, които едвам не скарват футболисти и управление на БФС преди САЩ'94.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР