След броени часове ще стане ясна победителката в конкурса Мис

...
След броени часове ще стане ясна победителката в конкурса Мис
Коментари Харесай

Истинската българска красота! Николета Тодорова блесна на полуфинала на Мис Вселена! Ето как ни представи

След броени часове ще стане ясна победителката в състезанието Мис Вселена 2017. В момента, в Лас Вегас нашата претендентка за короната Николета Тодорова тръпне в очакване и дава всичко от себе си, с цел да показа България почтено. Изминалата седмица беше извънредно дълга и натоварена за българката, защото всеки ден тя е прекарвала времето си в подготовки и снимане на фотосесии.

Чаровната българка е на 19 годишна възраст, родом от София. В момента учи в първи курс в Софийски Университет “Св. Климент Охридски” компетентност Археология. Има добита професионална подготовка за Полиграфист от Национална Гимназия по Полиграфия и Фотография. Работи като модел, написа trafficnews.



На 25 ноември се организира и прелиминарен кръг, в който всички участнички дефилираха облечени с бански костюми и публични тоалети. Нашата представителка сподели стройна фигура и невероятна походка, облечена в черен бански костюм, а откакто излезе на подиума облечена в черна дълга рокля от тюл, обсипана с блестящи златни детайли провокира същинско удивление.











Колоритното шоу на националните костюми също беше част от полуфинала на състезанието. На него всички участнички дефилираха с костюми, присъщи за тяхната татковина. Николета показа България с забавна версия на национална носия. Костюмът беше стилизиран, само че с детайли от фолклора - цветни шевици, пендари и венец от рози.



Можете да подкрепите българската Мис Вселена 2017 Николета Тодорова тук.



В тазгодишният конкурс Мис Вселена, нашата представителка ще мери сили с още 91 участнички от всички точки на света, надминавайки предходния връх от 89 състезатели през 2011 и 2012 година. Водещи на състезанието ще бъдат обичаният комедиант на целия свят Стив Харви и моделът Ашли Греъм, до момента в който Фърги и Рейчъл Платън забавляват публиката с най-големите си шлагери.

Конкурсът ще се организира на 26 ноември, а най-нетърпеливите ще могат да го гледат от 7 часа вечерта (а ние със седем часа разлика) онлайн по FOX. Събитието ще се организира в The AXIS в Planet Hollywood в Лас Вегас, Невада, Съединени щати. Miss Universe 2016 -Ирис Митенар Френската ще короняса наследничката си в края на събитието.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР