След бляскавата първа церемония през 2018 г. Code Fashion Awards

...
След бляскавата първа церемония през 2018 г. Code Fashion Awards
Коментари Харесай

Code Fashion Awards обявиха номинациите си за 2019 г.

След блестящата първа гала през 2018 година Code Fashion Awards се завръщат с второ издание на 28 ноември 2019 година, в зала Sofia Grand на хотел Маринела. ВИП посетители, бизнес и фешън хайлайф, дизайнери, модели, инфлуенсъри и блогъри се събират с дрескод Black&Diamonds, с цел да схванат кой ще си тръгне с блестящата статуетка на Code Fashion Awards.
Номинациите в над 20 категории са селектирани от редакторския екип на българската фешън телевизия Code Fashion TV на база изследване на стилните събития, интензивностите в обществените медии, участията в фешън конгреси, рекламни и обществени акции и триумфите и достиженията на номинираните през 2019-та.
ЕТО И КОИ СА ТЕ
Гласуването започва на: 1.11.2019 година и ще завърши на 25.11.2019 година
В Категория ГЛАСУВАНЕ в формалния уебсайт на събитието са оповестени в топ 5 онлайн формата за гласоподаване. Всеки консуматор може да гласоподава свободно за всички или единствено за определени категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за наново гласоподаване.
При опит за операция на вота през proxy уеб сайтове, подадените гласове от сходни референти се анулират автоматизирано. Допълнително се следи за гласоподаване от динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи снабдител. При определяне на корист получените гласове се анулират автоматизирано.
Лайфстайл и фешън медии в страната, редица звездни посетители, мода, музика и атрактивно шоу чакат гостите и спечелилите във второто издание на Code Fashion Awards.
Следете всичко в:
Instagram профила на конкуренцията
Фейсбук страницата на състезанието
Официалния уебсайт на събитието
Събитието е единствено с предложения. Цялата гала феновете могат да гледат единствено в ефира на Code Fashion TV на 1.12.2019 година от 20.00 часа.
Единствената фешън и начин на живот телевизия на България има национално покритие и може да гледате в мрежата на: Vivacom SAT, A1, NET 1, Bulsatcom Fusion, Neterra TV и още над 60 кабелни оператора в мрежата на Виора Интерактив и Вържин груп други Каналът може да следите и 24/7 в уеб сайтът на медията: tv.codefashion.bg
Снимки списък 2018: Иван Йорданов и Хайлайф
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР