След близо година и половина съдебна война кой да получи

...
След близо година и половина съдебна война кой да получи
Коментари Харесай

Анджелина Джоли и Брад Пит скоро подписват развода


След близо година и половина правосъдна война кой да получи попечителството върху децата, двете холивудски звезди, сякаш към този момент имат подготвеност да подпишат развода. Дали това ще бъде епилога на медийния разказ, който се развива от септември 2016 година?

Нека си напомним, че една от най-известните холивудски двойки Анджелина Джоли и Брад Пит, доскоро повече от година взеха решение да прекратят десетгодишния си взаимен живот. Новината беше със силата на земетресение и обиколи първите страници на стотици вестници по целия свят. След една безмилостна война, кой да се грижи за децата, всеки един от тях реши да приказва. Холивудските звезди обясниха аргументите довели до раздялата им. В изявление за "GQ Style" », Брад показа, че желанието му е разводът да премине "с огромна деликатност". От своя страна Анджи призна пред "Vanity Fair" "за един мъчителен период". "Това беше най-трудният миг в живота ми. В момента търсим глътка въздух. Опитваме се да създадем най-хубавото за нашето семейство. Нещата се утежниха... Не, не желая да употребявам тази дума. Нещата станаха трудни".

Но след месеци на търсене на приятелско съглашение, с цел да се приключи този брак, наподобява, че Анджелина и Брад са намерили решение. Двойката Бранджелина се готви да отиде в предишното.

Пред списание "Gala" другар, непосредствен до звездната двойка, показа, че холивудските икони били подготвени да подпишат развода в идващите дни. "Във всеки случай във връзка с децата те са покрай приятелско съглашение. Те са в по-добри връзки и този бракоразвод би трябвало да се позволи до края на февруари". Ето една вест, която се чака да успокои напрежението в това семейство и да разреши на Брад да вижда децата си както той желае. Така двамата, Брад и Анджи, ще може да извърнат страницата на една история, която караше всички да мечтаят. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР