След близо 21 години бившето имение на холивудската звезда Елизабет

...
След близо 21 години бившето имение на холивудската звезда Елизабет
Коментари Харесай

Имението на Елизабет Тейлър бе пуснато отново в продажба

След близо 21 години бившето имение на холивудската звезда Елизабет Тейлър, което се намира в Бевърли Хилс, още веднъж е на пазара. Цената за къщата с повърхност 720 кв.м е 15.9 млн. USD. Построена е през 1953 година Визията е дело на арх. Джордж Маклин. Разполага със 6 спални и 7 бани. Тейлър е живяла в парцела през 50-те години на предишния век с втория си брачен партньор – английският артист Майкъл Уайдингъм и двамата си сина Майкъл и Кристоф. През 1957 година след развода с Майкъл, Лиз напуща къщата.

От парцела, ситуиран на повърхност от 2 хектара, се разкрива невероятна панорама към центъра на Лос Анжелис и Тихия океан. Според клюки Лиз и брачният партньор й влезнали скрито на територията на имението и като го видели решили да го купят.



Сегашният притежател е придобил къщата през 1997 година за сумата от 2 млн. USD, като не му се е налагало да влиза скрито в парцела, с цел да реши да го купи. Той е обновил парцела като е сменил прозорците с френски вид, подменил е цялата кухня и е реновирал огромна част от къщата. В постройката също по този начин има четири камини, студио и стая за прислугата.



На територията на вътрешния двор има шадраван и палми. Гостите могат да поплуват в открития басейн и да се полюбуват на завладяващата панорама към града. Имотът разполага с гараж за три автомобила, както и място за паркиране.









Източник: fakti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР