След близо 20-часов път от Токио до София, женският национален

...
След близо 20-часов път от Токио до София, женският национален
Коментари Харесай

Женският национален отбор по волейбол се завърна в София

След близо 20-часов път от Токио до София, женският народен тим на България се завърна на родна земя след присъединяване си на международното състезание по волейбол в Япония. Всички бяха изтощени, само че щастливи и излязоха с необятни усмивки.

Членът на УС на Българска федерация по волейбол Борислав Кьосев и прдставители на Националния фенклуб на България посрещнаха националките и ги приветстваха с красиви букети. Млади състезателки от ВК Марица (Пловдив) също бяха на летището като имаха опцията да се допрян до своите идоли.

"Всичко, което правихме на международното, го правихме от сърце ", съобщи при идването си капитанът на отбора Христина Русева, която изрази задоволство от постигнатото на международното състезание.
 Волей националките се завърнаха от СП @@@
Радостта на Русева бе огромна, защото с изключение на, че е на родна земя, тя видя за първи път и своята племенничка, която се роди в деня на заминаването за Япония.

"Млад тим сме. Затова съм радостна от представянето ни. За мен това международно е триумф, без значение, че имаме четири победи. Те са действителни. Може би на моменти можехме малко повече, само че считам, че тимът ни доста надгради ", съобщи националката Гергана Димитрова при завръщането на тима в София.

Мирослава Паскова е удовлетворена от представянето на България на Мондиал 2018.
"Представихме се и добре, и не толкоз. Имаше мачове, от които не успяхме да вземем максимума, само че спечелихме други. В последна сметка мисля, че вървим в вярната посока. Чувството от присъединяване ни на това международно състезание е доста положително и най-после постоянно си взимаме поуките. Продължаваме да градим нашия тим и се стараем да вървим напред и нагоре ", разяснява Паскова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР