След близо 20 часа преговори барикадиралият се в дома си

...
След близо 20 часа преговори барикадиралият се в дома си
Коментари Харесай

Приключи кризата с барикадиралия се мъж в софийския квартал „Овча купел”

След близо 20 часа договаряния барикадиралият се в дома си в столичния квартал " Овча купел " 57-годишен мъж бе изведен от жилището си. По време на интервенцията няма потърпевши хора или чиновници на Министерство на вътрешните работи. 

Припомняме, че през вчерашния ден бе подаден сигнал за буйстващ мъж. Часове по-късно той се бе барикадирал в жилището си. Последва незабавната реакция на органите на реда и на място дойдоха екипи на Столична дирекция на вътрешните работи, които обезопасиха периметъра, с цел да се подсигурява сигурността на живеещите в съседство. С него работиха и психолози.

Два екипа на Спешна помощ са на място. При прегледа мъжът е бил спокоен и уравновесен и не се е наложило да бъде приет в болница, добавя Nova.bg. На къс брифинг шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджийски и зам.-директорът Антон Златанов оцениха интервенцията като доста професионална.

Пред публицисти те обясниха, че преди време мъжът е отишъл на изявление за работа, само че тя му е била отказана. Оттогава почнал да заплашва работодателя с ликвидиране. В събота служители на реда отишли на инспекция и тогава мъжът се е барикадирал.

Очаква се с прокурорска мярка да бъде отведен в психиатрично заведение.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР