След близо 2 години чакане, технологичният гигант „Епъл“ представи нов

...
След близо 2 години чакане, технологичният гигант „Епъл“ представи нов
Коментари Харесай

„Епъл“ пуснаха нов малък iPhone за 400 долара

След близо 2 години очакване, софтуерният колос „ Епъл “ показа нов стилен смарт телефон от фамилията на iPhone. Наследникът на сполучливия iPhone SE от 2016 година залага на познатата формула – по-малки размери, само че без компромис във връзка с хардуера.

Новият смарт телефон е с дизайн, мощно въодушевен от iPhone 8, който заменя, т.е. приказваме за 4,7-инчов екран в плътна по актуалните стандарти рамка с обособен бутон за връщане в главното меню, който също така е и с биометрични функционалности.
Кино политика на „ Епъл “ може да скапе историята на всеки един престъпен филм Компанията не желае техните устройства да бъдат употребявани от злодеи на огромния екран
От „ Епъл “ означават, че 4,7 инча е най-успешният им размер екран, като над 500 млн. устройства с такива екрани са били продадени и точно поради това се връщат към него.
Снимка: Apple
„ Сърцето “ на новия iPhone SE е процесорът А13, който задвижва и флагманските модели 11 и 11 Pro. Камерата откъм гърба е единствено една, само че пък е с усъвършенствани благоприятни условия за снимане на фрагменти с необятен динамичен обсег. С помощта на изкуствен интелект ще се разпознават човешки лица при снимането на портрети с размазан декор. Компактният смарт телефон ще е и много способна видеокамера с 4К видео при 60 фрагмента в секунда и усъвършенствана стабилизация.

iPhone SE модел 2020 (или iPhone SE 2) ще е на пазара от петък. Базовият модел е с 64 гигабайта памет и ще коства 399 $. Ще има и разновидности със 128 и 256 гигабайта – потребно, в случай че смятате да снимате повече видео.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР