След близо 10 години замразяване на отношенията между България и

...
След близо 10 години замразяване на отношенията между България и
Коментари Харесай

БСП: Румен Радев размрази отношенията ни с Русия

След близо 10 години заледяване на връзките сред България и Русия, те започнаха да се размразяват. Това е най-важната стъпка, която направи президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила на срещата с съветския президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила.

Това сподели националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Стоян Мирчев в студиото на "Здравей, България " по Нова ТВ.

Той напомни, че през последните години от две страни, които сме имали естествени културни и стопански връзки, сме се трансформирали в ястреби една към друга.

„ След подобен дълъг интервал на борба, да направиш такава крачка за стопляне на връзките, е може би – най-трудното. За тази първа крачка се желае храброст и визия. Президентът Радев, доколкото излезе информация, е желал в българската делегация в Русия да се включат и министри, само че това не е било разрешено от държавното управление, тъй като и господин Борисов ще върви там. Тук към този момент виждаме опълчването, от страна на държавното управление, против президентството, което на никой не е нужно”, безапелационен бе Мирчев.

Народният представител напомни, че след "назначения " от министър-председателя президент Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на... към профила, е почнало опълчването сред двете страни.

По отношение на рестарта на строителството на втората атомна централа, Мирчев изясни, че ГЕРБ първо би трябвало да анулират Мораториума за строителството на АЕЦ Белене. По мотив митингите против построяването на атомната електроцентрала, националният представител съобщи, че те са проведени от партии, които на изборите са получили „ НЕ” от гласоподавателите и не са влезнали в Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР