След битка за събиране на подкрепа, днес кандидат-премиерът на Продължаваме

...
След битка за събиране на подкрепа, днес кандидат-премиерът на Продължаваме
Коментари Харесай

Z-Каст: Ще послушат ли депутатите Радев?

След борба за събиране на поддръжка, през днешния ден кандидат-премиерът на " Продължаваме промяната " Асен Василев върна несбъднат мандата за сформиране на държавно управление на президента.

Според процедурата президентът Румен Радев в този момент би трябвало да връчи мандат на втората политическа мощ. Кога обаче ще стане това - ще разберем през идната седмица, а в това време президентът даде време на настоящия към момента парламент да стартира да трансформира нужните закони за ефикасното осъществяване на Плана за възобновяване и резистентност.

Тазседмичната политическа драма ще разясняваме в 88-мия Z-Каст с политическата редакторка на Клуб Z Пламена Игнатова.

Ще изпълнят ли депутатите заръката на президента? Ще се обединят ли към опцията България да получи оптимално доста европейски средства?

" Тези закони бяха слагани на масата от " Продължаваме промяната " като изискване за поддръжка. Да ни поддържат 12 души, другояче няма да вземем парите от Европейски Съюз ", напомни Пламена.

А може би разбърканите болшинства в Народното събрание имат други цели - връщане на хартиената бюлетина, промяна на шефа на КПКОНПИ, еврото?

И още - коя партия ще бъде определена от Радев за третия мандат, имат ли късмет Българска социалистическа партия или " Демократична България " да съумеят там, където Политическа партия се провалиха, на кои партии една августовска акция ще повлияе отрицателно?

Всичко това чуйте в новия епизод на Z-Каст:

Слушайте Z-Каст и в платформите,,,.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР